Läs mer om våra medlemsförsäkringar
Hitta din närmaste avdelning, fyll i ditt postnr.
Skriv in ditt postnr
 
Bli medlem i SKPF. Läs mer här

Medlemsförmåner i SKPF

Medlemsförmåner

Förmånskortet Smart Senior
Rabatter och erbjudanden finns det gott om, men ibland kan det kan vara svårt att hitta det man söker. Vi vill göra det enkelt, tydligt och samla alla erbjudanden under ett tak. Allt man behöver är kortet i plånboken, visa upp det hos våra partners och på så vis ta del och njuta av allt det goda i livet - fast till en mindre peng.
Förmånliga försäkringar med Folksam
Att vara bra försäkrad i olika situationer i livet är något som de flesta tycker är viktigt. Det är därför vi i SKPF en gång beslutat att skaffa denna medlemsförmån.
Hyr bil billigare med Budget
Som medlem i SKPF kan du hyra bil billigare. Du får 10 % rabatt på all din bilhyrning hos Budget. Budget finns i 117 länder på mer än 2700 platser. Uppge BCD-koden G493300 för att få din rabatt."
Rabatt på Kommunalarbetaren-prenumeration
Har Du varit medlem i Kommunal och nyligen blivit avflyttad ur medlemsregistret på grund av pension? Fortsätt läsa Kommunalarbetaren till ett mycket förmånligt pris. Du betalar endast 95 kr för ett helt år. Ordinarie pris är 300 kr. Om Du inte haft tidningen tidigare som pensionär men önskar att få den nu - ta kontakt med medlemsregistret, som finns hos Kommunal i varje avdelning.
Förmånlig el med Storuman energi
Nu kan Du som medlem få rabatt på elpriset hos Storuman energi. Du som vill veta mer eller funderar på att byta eldistributör tag kontakt med kundtjänst så får du en offert hemskickad som du kan läsa igenom i lugn och ro innan du bestämmer dig för något. 0951-103 35 eller e-posta dina önskemål till info@storumanenergi.se
Rabatt på Stena Line
Många olika rabatter med Stena Line. Klicka på Stena Line-logotypen för mer information.
Gilla din ekonomi
Gilla din ekonomi är ett projekt som SKPF är med i tillsammans med bland andra Finansinspektionen och Pensionsmyndigheten. Genom projektet erbjuds man studieträffar och utbildningsmaterial i privatekonomi. Läs mer här.
Förmåner på Fonus
Som medlem har du 500 kronor lägre kostnad hos Fonus vid begravning och 2 000 kronor avdrag vid köp av gravsten för minst 14 000 kronor. https://www.fonus.se/om-fonus/medlemmar/medlemserbjudande/
Familjens jurist
750 kr prisavdag på första rådgivningstimmen för dig som är medlem i SKPF. Du aktiverar förmånen genom att fylla i boka tid hos Familjens jurist i ett webbformulär. Klicka på Familjens jurist-loggan här bredvid så når du formuläret.
Rabatt på Tallink Silja
Rabatter vid bokning av privatresor till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo, ange avtalsnummer 42516. Alla privatresor kan bokas via telefon 08 22 21 40 och gruppresor via tel 08 666 34 87 - senioransvarig SKPF Pensionärerna erhåller även 20% rabatt på hyttdelen på Tallink Silja AB ordinarie priser på grupp-och konferenspaket.
Res med rabatt till södra Italien
10 % rabatt på vår gruppresa med Arrivederci Puglia till soliga Italien! • 10 % rabatt på vår gruppresa med som medlem i SKPF. Reseledare hjälper dig under hela resan • 7 guidade turer med kultur, mat och upplevelser • Olika provningar av vin, ost, glass och olivolja • Vi lär dig även laga italiensk mat • Vi har lång erfarenhet av resor för seniorer.

Förbundsnyheter