Läs mer om våra medlemsförsäkringar
Hitta din närmaste avdelning, fyll i ditt postnr.
Skriv in ditt postnr
 
Bli medlem i SKPF. Läs mer här

bussresa till Stockholm den 4 juli 2018

Publicerad av: Bollnas60
2018-06-08

Färden går mot Stockholm. Vi börjar med en fika i bussen. Första stoppet blir på Sveriges vackraste konstmuseum- Waldermarsudde, Prins Eugens Waldemarsudde, som ursprungligen var hem åt prins Eugen (1865-1947), är idag ett av Sveriges mest besökta konstmuseer. Museet erbjuder variationsrik och omfattande utställnings- och programverksamhet. Året runt visas ett urval av prins Eugens egen konst, verk ur samlingarna samt tillfälliga utställningar. Här får vi en guidad tur och kan sedan strosa runt på egen hand.

 

Efter besöket tar bussen oss till Kaknästornet, här ska vi äta lunch och njuta en stund av den vackra utsikten över Stockholm. Mätta och belåtna åker vi vidare till Rosendals Trädgård- Trädgården är hjärtat i verksamheten på Rosendal. Här odlar trädgårdsmästarna biodynamiskt i både växthus och på fält och här finns gott om plats för den gäst som vill slå sig ned en stund och njuta. Det är en plats för både nytta och nöje – året om! Varför inte ta en fika i trädgårdscaféet? Allt bröd och bakverk bakas för hand och kommer från deras vedugnsbageri.

 

Nu börjar resan närma sitt slut och vi sätter oss i bussen igen. Runt kl. 20.00 är vi åter i Bollnäs efter en trevlig resa tillsammans.

Pris: 650 för medlemmar, icke medlemmar 750 kr,
I priset ingår: Resa i modern turistbuss Bussfika ostfralla, Kaffe/the Entré och guide Waldermarsudde Lunch inkl. sallad, bröd & smör, bordsvatten och kaffe/te Kaknästornet Besök Rosendals Trädgård.
 

Bokning sker till Ingegerd Jonsson på tele. 073-5135599 senast 21 juni 2018

Betalning sker till Bollnäs Busstrafiks Bankgiro 141-2519. Er anmälan är giltig/bekräftad först när betalningen är gjord, dock senast 21/6 -18

Märk betalningen med ”SKPF stockholm” och glöm inte att ange från vem inbetalningen kommer.