Läs mer om våra medlemsförsäkringar
Hitta din närmaste avdelning, fyll i ditt postnr.
Skriv in ditt postnr
 
Bli medlem i SKPF. Läs mer här

Rapport från Tibble bystuga

Publicerad av: Nedansiljan90
2017-06-12

Den 7 juni hade vi vårfest i Tibble bystuga. Efter att vi haft ett halvårs mailkontakt med LoP ( landslaget för offentliga pensionister ) från Lillehammer Norge (som är Leksands vänort) var det så dag för oss att mötas.
Platsen vi valt var bystugan i Tibble som är en stor och fin lokal som ligger vackert vid älven. Vi hade planerat det hela väldigt väl med folkdanslag och spelmän. Kommunen hade bidragit till detta vilket kändes skoj.  Vi bjöd på tårtor dekorerade med svenska och norska flaggor från Brödmasen, mingel bord med dricka och tilltugg och som avslutning  blev det varm korv med bröd.
Gåvor utdelades både från kommunen och från oss. En ljustake från Käck och Hedbys från oss. Det blev en livad kväll. Anders Tull med dansare hade både uppvisning och fick sedan med flertalet medlemmar och våra nya norska vänner upp på dansgolvet för att virvla runt  i flera olika folkdanser .
Det var 34 medlemmar och från LoP och från oss var det  ca 30 medlemmar så tillsammans med dansarna var vi ca 80 pers i bystugan. En mycket trevlig kväll med en hel del jobb men alla i styrelen ställde upp helhjärtat så allt bara flöt på. 
Både de egna medlemmarna och norskarna var mycket nöjda med arrangemanget och vi från styrelsen med. 

Medlemsförmåner