SKANSEN ÖPPNAR 1 APRIL

mars 2021

Skärtorsdagen 1 april slår Skansen åter upp sina portar för gäster. Ett för många efterlängtat besked. Den vackra parken och utomhusmiljön är då tillgänglig för besökare, liksom bl.a. glasbruket och de flesta restauranger och caféer.

Skansen följer Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och restriktioner för Covid-19.

För aktuell information besök Skansens hemsida www.skansen.se där finner du vad du behöver veta inför ett besök.

Skansen kommer sälja 5 000 biljetter per dag. Enligt gällande riktlinjer och restriktioner så kan 5 000 personer vistas samtidigt på Skansen. Det kommer med god marginal innebära att det finns gott om plats att tryggt röra sig på området.

Under påskhelgen kommer Skansen att ha förköpsbiljetter via Ticketmaster. Under påskhelgen sker ingen försäljning av biljetter via skansenbiljett.se.

Även du som har årskort måste under påskhelgen boka en biljett via Ticketmaster. Det är kostnadsfritt.

Har du ett presentkort/årskort till Skansen och vill besöka skansen under påskhelgen gör så här: Gå in på Ticketmaster klicka på årskort och den biljett du då får lämnar du i Skansens entré tillsammans med presentkortet som man då byter ut mot ett årskort i ditt namn.

.

För de medlemmar som fått presentkort men inte hunnit lösa in det mot ett årskort till Skansen gäller följande: Presentkortets giltighetstid har förlängts och kan lösas in mot årskort i Skansens entré fram till den 31 juli.

För de medlemmar som löst in presentkortet och har ett årskort till Skansen gäller följande: Årskortets giltighetstid förlängs med det antal dagar som Skansen tvingats hålla stängt, så att du totalt har tillgång till Skansen under 1 år.