Avd 25 Information

| 11 september 2021

SKPF avd 25 Kristianstad

Information

SKPF avd 25 har ett stort upptagningsområde.

Här ingår Kristianstads kommun med orterna Kristianstads stad, Åhus, Tollarp, Linderöd, Önnestad, Färlöv, Arkelstorp och Vånga.  Östra Göinge kommun med Hanaskog, Knislinge, Broby, Glimåkra, Sibbhult och Immeln. Bromölla kommun med Bromölla, Gualöv, Valje och Näsum. Avdelningen även medlemmar i Brösarpstrakten.

Det är ett stort geografiska område. Det svårt att få till någon aktivitet på alla platser. Vi behöver fler som hjälper till i styrelsen, då med tanke på våra aktiviteter, vilka platser vi ska vara på o.s.v. Mot denna bakgrund har vi nu våra aktiviteter i Kristianstad, främst på Hemgården. Mer information om var aktiviteterna är, kan ni läsa om på vår hemsida och i Kristianstadsbladet. Nu när restriktionerna har lättat betydligt, följer vi vårt höstprogram.

En vädjan till våra medlemmar, vi behöver fler som hjälper till i vår avdelning. Avdelningen har nära 2000 medlemmar. För att nå våra mål och att våra medlemmar ska vara nöjda med våra aktiviteter, måste fler medlemmar aktivt hjälpa styrelsen. Medlemmar, detta är en väg att gå, för att hantera ensamheten. Hjälp oss i styrelsen och ni skall se att det ger så mycket, inte bara sysselsättning, utan även det viktigaste som är gemenskap och glädje.

Karl-Erik

Ordförande