Café träff på Hemgården 2019

november 2019

SKPF avd 25 anordnade Caféträff på Hemgården i Kristianstad

SKPF avd 25 Kristianstad. Den 5:e november samlades ett 65-talet medlemmar till Caféträff på Hemgården i Kristianstad.

Ordförande Karl-Erik Oredsson hälsade alla hjärtligt välkomna.

Eftermiddagens program var information, underhållning, fika och lottdragning.

Anmälningar till julbordet var det många som passade på att göra till vår kassör.

Det finns även möjlighet att anmäla sig till julbordet tisdagen den 12 nov kl 10.00-12.00

på vår expedition.

Omsorgsnämndens ordförande Emelie Nyberg berättade lite om sig själv och om de arbetsuppgifter som är aktuella i omsorgsförvaltningen just nu. Informationen var mycket givande. Emelie Nyberg framförde budskapet på ett trevligt, lättsamt och begripligt sätt. Denna information är viktig för våra medlemmar. Det är viktigt att vi får aktuell information inom dessa områden. Många av oss har kontakt med sjukvården på olika sätt, då är information guld värt. Tommy Åkesson tackade Emelie Nyberg för att hon kunde komma till SKPF denna eftermiddag och överlämnade en liten present som tack.

Sånggruppen Hjärtats Röst stod för underhållningen. Många härliga kända låtar från 50- 60-talet spelades upp. Det här behövde vi verkligen denna eftermiddag. Tittade man ut genom fönstren såg man en typisk skånsk gråmulen hösthimmel, regn och rusk, termometern stod på 3-4 grader, då är det skönt att sitta bland vänner och bekanta och lyssna på sånggruppen Hjärtats Röst, god fika gör inte saken sämre.

Allt roligt har ett slut . Ordförande tackad Hjärtats Röst för en härlig eftermiddag. Lottdragning fick avsluta Café träffen.

 

Vid Pennan

Karl-Erik