Modevisning tisdagen den 26 mars

| 1 april 2019

SKPF avd 25 Kristianstad Vårmodevisning den 26 mars på Hemgården i Kristianstad

SKPF avd 25 genomförde sin årliga vår- och sommarmodevisning på Hemgården i Kristianstad.

Kl 14.00 var ett 90-tal medlemmar samlade för en gemensam eftermiddag tillsammans. Det passade väldigt bra med modevisning denna fina vårdag, utanför fönstren sken vårsolen från en klarblå himmel.

Ordförande hälsade alla hjärtligt välkomna. Medlemmarna fick information om kommande program i föreningen inklusive News 55 mässan den 14 maj på Kulturkvarteret i Kristianstad. Tommy Åkesson informerade om ABK:s verksamhet mm i Kristianstads kommun. Han nämnde också vad skall vi ha för namn i stället för. Trygghetsboende.

Modevisning var nästa inslag. Linda presenterade kläder från sin egen butik Damshopen i Karpalund och Andreas presenterade Dressmans mode från sin butik i Kristianstad. Till hjälp hade de åtta medlemmar från SKPF, som på ett professionellt och glatt sätt visade upp vårens och sommarens kollektion. Modevisningen blev mycket uppskattad, det var tuffa, udda, roliga och men även festkläder som visades upp. Lindas och Andreas lättsamma och glada presentationer spred sig som ringar på vattnet till publiken. Det blev en glad,lättsam gemytlig stämningen denna eftermiddag.

 

Efter modevisningen var det tid för fika , samvaro och lotteridragning.

Ordförande Karl-Erik Oredsson tackade alla medverkande för denna trevliga eftermiddag.

Nästa sammankomst tisdagen den 16 april då har vi Vårmöte med bingo och Inge Birgersson står för underhållningen.

Mer information finns på SKPF hemsida www.skpf.se