SKPF avd 25 Jubileum

september 2018

SKPF avd 25 Kristianstad firade 40-års Jubileum på Teaterbaren den 18 september.

Kl 12.00 samlades medlemmar och inbjudna gäster till Jubileumsfesten.

Det började med mingel. Stefan Nilsson fyllde lokalen med sång och musik.

Ordförande Karl-Erik Oredsson hälsade alla hjärtligt välkomna, vid honnörsbordet såg vi bl.a. Vice förbundsordförande Liza Di Paolo Sandberg och Distriktets ordförande Bengt Lundholm.

Ordförande berättade att pensionärsföreningen Kommunalpensionärerna Kristianstad startade år 1978. Förflyttar vi oss fram i tiden till år 1989, det var då som Allgot Persson blev ordförande. Han var ordförande i 10 år. Allgot Persson lämnade över ledarskapet år 1999 till Ingvar Axelsson. År 2009 blev Inga-Lisa Johannesson ordförande. Hon lämnade över ordförandeuppdraget 2017 till Karl-Erik Oredsson.

Efter denna historia om SKPF avd 25 var det tid att njuta av en tre rätters middag. Stefan Nilsson fyllde åter restaurangen med många kända låtar. Det hölls tal, lämnades över presenter och föreningen önskades lycka till i framtiden.

Personalen serverade den fint upplagda maten på ett underbart klassigt sätt. Maten var mycket god och det fina upplägget gjorde att smaken blev ännu bättre. Tittade man ut genom de stora välvda fönstren sågs solen reflektera sig i Helge åns vatten. Det var fortfarande sommartemperaturer ute och en härlig stämning var det bland festdeltagarna.

Jubileumsfesten avslutades med kaffe och kaka, ordförande Karl-Erik Oredsson tackade  styrelsen för ett otroligt gott arbete. Ett stort tack till personalen på Teaterbaren och ett stort tack till alla som deltagit i SKPF avd 25 Jubileumsfest.