Trivselträff på Clubhouse

| 11 september 2021

Avd. 25 Kristianstad

Den 7 september kl 13.00 samlades ett 80-tal glada medlemmar på restaurangen Clubhouse i Kristianstad. Någon halvtimme innan hade många samlats utanför restaurangen i det fina vädret. Vi närmar oss hösten men det kände vi inte av denna dag. Solen sken från en klarblå himmel. Det var helt klart sommartemperatur. Nu äntligen efter många inställda aktiviteter så får vi träffas, men fortfarande är det restrektioner som måste följas.

Ordförande Karl-Erik hälsade alla medlemmar och vår underhållare för eftermiddagen Mats Heliosson hjärtligt välkomna. Karl-Erik informerade om vad som hänt och ska hända nu i höst, både lokalt och på förbundsnivå. Dagens program presenterades och därefter inledde Mats Heliosson eftermiddagen med att spela och sjunga gamla fina låtar från både 50- och 60-talet. Restaurangpersonalen serverade all mat och fika till var och en, ingen behövde lämna sin sittplats. Mats underbara sång- och musikunderhållning varvades med mycket prat och skratt vid borden. En härlig och gemytlig stämning var det och alla trivdes. Tittade man ut genom fönstren sken solen från en klarblå himmel.

Eftermiddagen avslutades med fika och Karl-Erik tackade vår kassör Leila för allt arbete hon lagt ner för att få till denna eftermiddag. Ett stort tack till Mats för en härlig underhållning och till sist men inte minst, ett stort tack till personalen på Clubhouse för god service och god mat.

Ett stort tack till alla som kom till vår första höstträff.

 

Nästa träff blir Höstmodevisning den 21 sept kl 14.00 på Hemgården.

Hjärtligt välkomna

Styrelsen