Trivselträff på Teaterbaren

september 2019

SKPF avd 25 anordnade Trivselträff på Teaterbaren i Kristianstad

SKPF avd 25 Kristianstad anordnade sin årliga trivselträff på Teaterbaren i Kristianstad. Över 80 medlemmar hade anmält sig till denna eftermiddag.

När alla hade hittat sina platser hälsade ordförande Karl-Erik Oredsson alla hjärtligt välkomna. Karl-Erik informerade om att vår expeditionslokal på Fackens hus är uppsagd och att vi därför flyttar till ny lokal på Krinova vid Högskolan i Kristianstad. Expeditionen öppnar den 17 september. Öppet hus är planerat till den 29 oktober. Avdelningen bjuder på fika.

Lokalen ligger bra till på första våningen. Där finns inga trappor. Buss 4 går ut till området, med mycket bra förbindelser. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalen.

Efter denna information serverades en två rätters middag. Därefter spelade Lars-Eve Färm på sitt dragspel. Allsången uppskattades av deltagarna. Kända låter blev det naturligtvis och alla trivdes i denna fina härliga miljö. Solen kom fram och blänkte i Helgeåns vatten. Solstrålarna letade sig även in genom  fönstren och det kändes fortfarande som om det vore sommar. Det blev en paus i musikvälden, för en efterlängtad fika. Därefter var det Lars-Eve Färm som återigen fyllde lokalen med sina fina härliga dragspelsmelodier. Eftermiddagen avslutades med lotteridragning, vinsterna blev mycket uppskattade. Grattis till alla ni som tog hem vinsterna. Ordförande Karl-Erik tackade alla som medverkat i denna trivsamma trivselträff.

Karl-Erik Oredsson