Distrikt Skåne Kick-off 2021

| 12 september 2021

Distriktets Kick-off

Distriktsstyrelsen samlades i Skäralid den 24-25 augusti för att genomföra den årliga  Kick-off -träffen. Hela styrelsen var närvarande plus vår nyvalda kassör. Vi startade 9.30 med kaffe och nybakat bröd. Rummen fördelades. Därefter samlades vi, för presentation och genomgång av programmet för dagen. Förmiddagen fortsatte med grupparbete där grupperna diskuterade våra styrdokument, som alkoholpolicy, miljöplan och miljömål mm.

Efter lunchen redovisade grupperna sitt arbete. Gruppredovisningarna blev mycket bra, vi kunde utan tvekan lägga dessa handlingar till ett styrelsebeslut.

Klockan går fort, det var dags för fika med nybakade kanelbullar. Många tog vara på möjligheten att sitta ute och njuta av sommarvärmen. Dagens program fortsatte med att Anki Petersson från Kommunal Skåne informerade om deras verksamhet. Informationen var mycket givande, vi tackade Anki med en blomma. Eftermiddagen fortsatte med att vi diskuterade olika program och utbildningar som distriktet i framtiden ska genomföra. Här kom bl.a. upp att en  träff med alla avdelningsordförande ska genomföras i höst. Kan inte ordförande närvara deltar vice ordförande.

Eftermiddagen gick mot sitt slut, det var dags att samlas i köket under ledning av Gull-Britt S för att laga kvällens måltid. En härlig trerätters meny tillagades och avnjöts i trevligt sällskap. Efter en härlig kväll tillsammans, sade vi god natt.

Dag två startade tidigt med frukost. Styrelsemötet avhandlades under förmiddagen.

Kick-off-dagarna gick mot sitt slut. Vi tackade varandra för fina och givande dagar. Speciellt tack till Gull-Britt S som ordnat det så bra för oss. Gull-Britt tackades med blomma och choklad. Alla var överens om att vi måste ses nästa år, samma tid ,samma plats år 2022.

Karl-Erik och Gunilla