Information från FONUS

augusti 2020

Information om medlemsförmåner från FONUS

Höjd medlemsförmån vid ifyllt digitalt Vita Arkivet

Medlemmar och deras närmaste anhöriga får idag 500 kr prisavdrag på begravningsuppdrag hos Fonus. Finns det ett digitalt ifyllt och registrerat Vita Arkivet blir prisavdraget hos Fonus istället 750 kr. Tipsa medlemmar och anställda i er organisation om att fylla i Vita Arkivet online, det kostar ingenting. Vita Arkivet ger värdefull hjälp till efterlevande den dag de ska planera begravning och ta hand allt det praktiska mitt i sorgen. På vår hemsida kan du läsa mer om vilka som omfattas av förmånen.

Familjens Jurist ger 20% prisavdrag till medlemmar

Familjens Jurist ger från och med måndag den 22 juni 2020 20% prisavdrag på juriska tjänster till ägarorganisationernas medlemmar. Det gäller alla tjänster utom rättshjälp/rättsstöd oavsett om det är ett personligt möte, på telefon eller digitalt. Vi gör allt vi kan för att visa omtanke om både våra kunder och våra medarbetare. Det innebär i många fall digitala möten istället för fysiska. Ni som ägarorganisation kan fortfarande bjuda in Familjens Jurist att kostnadsfritt föreläsa för era medlemmar om ni samlar minst 25 personer. För tillfället går det inte att samlas många i en lokal, men vi träffas gärna över t.ex. Teams istället.

Medlemskap i Fonus = organisationsnummer och insats på minst 1 000 kr

Har er organisation fullvärdigt medlemskap? Om inte behöver ni kontakta Fonus Medlemskommunikation och komplettera era uppgifter innan den 31 oktober 2020. För godkänt medlemskap måste ni ha ett registrerat organisationsnummer och minst 1 000 kr i medlemsinsats. Eventuell höjning av insatsen är en engångsinbetalning. Ni får årlig utdelning/ränta på insatsen och den återbetala vid eventuellt utträde.

Om du har frågor eller om önskar avregistrera dig som e-postmottagare/kontaktperson för en av Fonus medlemsorganisationer, vänligen kontakta [email protected].