Stockholm, avd 2

Välkommen till vår lokalavdelning i SKPF Pensionärerna!

Utöver vår fasta telefon har vi nu också en mobiltelefon 076 024 50 87. Båda telefonerna är öppna under telefontid måndag, tisdag och onsdag kl. 9-12.
OBS! Vi inte har möjlighet att hantera mobilsvar och måste därför be er återkomma under telefontid.

I syfte att nå ut till våra medlemmar mellan utgivningarna av vår tidning SKPF Veteranerna, har styrelsen upprättat ett Facebook-konto, SKPF Avd.2 Stockholm. Där lämnar vi aktuell information och berättar även vad styrelsen gör och planerar.

Avdelningsfakta

En givande gemenskap

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam.
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort.
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

31/07

Stockholm, avd 2: Årskort till Skansen

Det här gäller för dig som har presentkort eller årskort till Skansen

Läs mer här

1 april öppnar Skansen sina portar igen och välkomnar sina gäster tillbaka. Under påskhelgen kommer Skansen att ha förköpsbiljetter via Ticketmaster. Under påskhelgen sker ingen försäljning av biljetter via skansenbiljett.se. För de medlemmar som fått presentkort men inte hunnit lösa in det mot ett årskort till Skansen gäller följande: Presentkortets giltighetstid har förlängts och kan lösas in i Skansens entré fram till den 31 juli. Den som önskar besöka Skansen under påskhelgen gör så här: gå in på Ticketmaster klicka på årskort och den biljett du då får lämnar du i Skansens entré tillsammans med presentkortet som man då byter ut mot ett årskort i ditt namn. För de medlemmar som löst in presentkortet och har ett årskort till Skansen gäller följande: Årskortets giltighetstid förlängs med det antal dagar som Skansen tvingats hålla stängt, så att du totalt har tillgång till Skansen under 1 år. Även du som har årskort måste under påskhelgen boka en biljett via Ticketmaster. Det är kostnadsfritt.

Anmälan

Avdelningssida: Stockholm, avd 2

Nyheter från avd 2

SKANSEN ÖPPNAR 1 APRIL

mars 2021 | Skärtorsdagen 1 april slår Skansen åter upp sina portar för gäster. Ett för många efterlängtat besked. Den vackra parken och utomhusmiljön är då tillgänglig för besökare, liksom bl.a. glasbruket och de flesta restauranger och caféer. Läs mer här

Årsmöte 2021

februari 2021 | Enligt Förbundets stadgar måste årsmöte hållas senast den 15 mars. På grund av rådande restriktioner beträffande mötesverksamhet har Förbundet beslutat att årsmöten 2021 kan skjutas fram t.o.m. 30 juni 2021. Styrelsen för Avdelning 2 har därför beslutat inbjuda till årsmöte den 17 juni 2021. Läs mer här

JUST NU: Bedragare utger sig för att ringa från SKPF Pensionärerna

december 2020 | JUST NU: Bedragare utger sig för att ringa från SKPF Pensionärerna Läs mer här

Visa fler

Medlemsförmåner