Stockholm, avd 2

Välkommen till vår lokalavdelning i SKPF Pensionärerna!

Som medlem i SKPF distrikt Stockholm har du möjlighet att delta i aktiviteter som anordnas av distriktets samtliga avdelningar, d.v.s. Avd. 2 Stockholm, Avd. 28 Stockholm, Avd. 110 Norrtälje, Avd.115 Södertälje-Salem-Nykvarn och Avd. 119 Nynäshamn.
Väl Mött!

Avdelningsfakta

En givande gemenskap

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam.
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort.
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

09/09

Stockholm, avd 2: Akvarellmålning Måndagar

Akvarellmålning Måndagar

Läs mer här

Start den 9 september i SKPF Avd. 2:s lokaler Störtloppsvägen 12 i Västertorp. Måndagar kl. 13.00-16.00. Cirkeln är på 10 gånger. Cirkelledare Helena Helenius. Kostnad 250 kr. Eget Material medtages. Först till kvarn är det som gäller för studiecirklar. Deltagare i en och samma cirkel är maximerat till två terminer. Anmälan till SKPF:s studiecirklar hösten 2019 finner du i medlemstidningen Veteranerna nr 2. Deltagare i våra studiecirklar måste vara våra medlemmar.

Anmälan

Person: Cirkelledare Helena Helenius

Avdelningssida: Stockholm, avd 2

11/09

Stockholm, avd 2: Vardagsspanska Onsdagar

Vardagsspanska Onsdagar

Läs mer här

Start onsdagen den 11 september i SKPF Avd. 2:s lokaler Störtloppsvägen 12 i Västertorp. Onsdagar kl. 14.00-16.30 Cirkeln är på 10 gånger. Cirkelledare Marina Gonzales utbildad i spanska. Kostnad 250:- Först till kvarn är det som gäller för studiecirklar. Deltagare i en och samma cirkel är maximerat till två terminer. Först till kvarn är det som gäller för studiecirklar. Deltagare i en och samma cirkel är maximerat till två terminer. Anmälan till SKPF:s studiecirklar hösten 2019 finner du i medlemstidningen Veteranerna nr 2. Deltagare i våra studiecirklar måste vara våra medlemmar.

Anmälan

Person: Cirkelledare Marina Gonzales

Avdelningssida: Stockholm, avd 2

12/09

Stockholm, avd 2: Akvarellmålning Torsdagar

Akvarellmålning Torsdagar

Läs mer här

Start den 12 september i SKPF Avd. 2:s lokaler Störtloppsvägen 12 i Västertorp . Torsdagar kl. 13.00-16.00 Cirkeln är på 10 gånger. Cirkelledare Eva Ivö. Kostnad 250 kr Eget material medtages. Först till kvarn är det som gäller för studiecirklar. Deltagare i en och samma cirkel är maximerat till två terminer. Anmälan till SKPF:s studiecirklar hösten 2019 finner du i medlemstidningen Veteranerna nr 2. Deltagare i våra studiecirklar måste vara våra medlemmar.

Anmälan

Person: Cirkelledare Eva Ivö

Avdelningssida: Stockholm, avd 2

Nyheter från avd 2

Ordförande har ordet

april 2019 | Meta Lindqvist ordförande Avdelning 2 har ordet. Läs mer här

Rapport från besök på Nationalmuseum

april 2019 | En råkall blåsig dag i mars besökte vi, en grupp om 25 förväntansfulla medlemmar, vårt nyrenoverade Nationalmuseum. Läs mer här

Rapport från VIKINGALIV

april 2019 | I februari, närmare bestämt på Alla Hjärtans Dag, mötte vi upp ett glatt gäng medlemmar på Djurgården för ett besök på Vikingaliv. Vi togs emot av en entusiastisk guide som hade runstenar och runskrift som specialintresse. Det visade sig att flera av våra medlemmar delade hans intresse men kanske blev det lite väl mycket runstenar för några av oss andra. Läs mer här

Visa fler

Medlemsförmåner