Stockholm, avd 2

Välkommen till vår lokalavdelning i SKPF Pensionärerna!

På grund av corronapandemin är expeditionen stängd sedan 17 mars. Styrelsens ledamöter arbetar på distans hemifrån och kontaktas som vanligt per telefon, post eller e-post.

Vi har insett att vi måste använda oss av e-post i större utsträckning. Om du önskar att vi kontaktar dig via e-post vänligen maila din e-postadress till oss på: [email protected]

Vårt medlemsregister behöver uppdateras med aktuella telefonnummer och framför allt mobilnummer. Om du har möjlighet är vi därför tacksamma om du per e-post eller på annat sätt meddelar oss på vilka nummer vi kan nå dig. Då blir det rätt i medlemsregistret och lättare för oss att få kontakt med dig.

Avdelningsfakta

En givande gemenskap

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam.
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort.
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

27/10

Stockholm, avd 2: FONUS – ETT PERSONLIGT AVSKED

Vill du ha hjälp att tända ett ljus vid graven?

Läs mer här

Vid allhelgona lyser ljus i mörkret för dem vi minns och saknar. Kanske har du själv inte möjlighet att ta dig till gravplatsen? Under allhelgonahelgen 30-31 oktober hjälper vi dig gärna att tända ett ljus, utan att det kostar någonting. När ljuset är tänt skickar vi ett sms med en bild. I år finns det också möjlighet att beställa en ljuständning vid vår anordnade minnesplats i Stockholm. Där hedrar och minns vi dem som avlidit till följd av covid-19. Senast 27 oktober behöver vi veta för vem, och var, ljuset ska lysa. Gör din beställning på www.fonus.se/allhelgona/ Du kan även kontakta din lokala begravningsbyrå dygnet runt eller ringa 0771 87 00 87 Precis som vanligt delar vi också ut gratis gravljus. Du är varmt välkommen in till oss om du vill hämta ett ljus. Med vänlig hälsning, Fonus Medlemskommunikation

Anmälan

Avdelningssida: Stockholm, avd 2

30/11

Stockholm, avd 2: Årskort till Skansen

Vi har årskort som otåligt väntar på sina mottagare! Anmäl intresse!

Läs mer här

Ditt årskort är din entrébiljett till Skansen och är giltigt alla dagar under 12 månader från det datum du löser in presentkortet i Skansens entré. Medlemmar från alla Stockholmsavdelningar är välkomna att att anmäla intresse. Först till kvarn! Skansens årskort berättigar till en mängd olika förmåner såsom bl.a.: *Du får utan extra kostnad ta med ett barn 4–15 år (0–3 år har alltid fri entré) *50% rabatt på entrén till Skansen-Akvariet *Fri resa med Bergbanan för barn 4-15 år *Rabatt hos Skansen-Terrassen, Café Petissan, Restauration Gubbhyllan, Krogen Stora Gungan, Koloni och Café Flickorna Helin. Fråga på respektive ställe vad rabatten avser. Om du har möjlighet kan du gå in på Skansens hemsida skansen.se/sv/arskort för mer information. Obs! Årskorten är personliga och gäller endast för pensionärer. Skicka oss din intresseanmälan med ditt namn, ditt medlemsnummer eller ditt födelsenummer till postadress: SKPF Avd. 2, Störtloppsvägen 12, 129 47 Hägersten eller med e-post: [email protected] Till vår stora glädje inkommer intresseanmälningar angående årskort till Skansen i jämn ström och vi arbetar fortlöpande med att distribuera presentkorten. Tyvärr tvingas vi fortfarande hålla vår expedition stängd och arbetar hemifrån samtidigt som vi behöver tillgång till våra datorer och kopiatorer på expeditionen för att verkställa utskicken. För närvarande sker därför utskicken med två till tre veckors mellanrum och vi hoppas ni har överseende med detta.

Anmälan

Avdelningssida: Stockholm, avd 2

Nyheter från avd 2

FONUS – ETT PERSONLIGT AVSKED

oktober 2020 | Vill du ha hjälp att tända ett ljus vid graven? Läs mer här

Ditt bostadstillägg – det här gäller (obs! nytt telefonnummer)

augusti 2020 | Behöver du hjälp eller råd vad gäller ditt bostadstillägg? Läs mer här

Ordförande har ordet

augusti 2020 | Tillsammans tar vi oss an den stundande hösten Läs mer här

Visa fler

Medlemsförmåner