SKPF knapp bild

Ånge, avd 88

Välkommen till avd 88 Ånge. SKPF Pensionärerna.

Hej och välkommen till oss.Det naturliga valet sedan du blivit pensionär och ska njuta ditt otium.
Vi erbjuder trevlig gemenskap på olika aktiviteter,våfflor o sylt, sommarresa, höstmöte med bingo, julmöte och ett årsmöte. Kom och träffa dina "gamla" arbetskamrater för en rolig tillvaro.
Vi erbjuder även bra och kostvärda försäkringar, rabatter i olika företag.
Vi annonserar i ST under föreningsnytt och vissa annonser för vi in i Ljunganbladet. Du kan även finna våra möten och annan info på vår hemsida.
Mycket varmt välkomna ,styrelsen.

Avdelningsfakta

En givande gemenskap!

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

21/04

Ånge, avd 88: Medlemsmöte

medlemsmöte

Läs mer här

Vi träffas på Erikshof vid 13.00,gräddar våfflor och lyssnar till Erik Lövgren vårt nya kommunalråd, som ger oss sina framtidsvyer, Välkomna alla medlemmar o vänner. Ingen föranmälan !!!

Anmälan

Person: SKPF

Tel: 0738048731

Avdelningssida: Ånge, avd 88

21/04

Ånge, avd 88: Medlemsmöte

Våfflor med sylt o grädde

Läs mer här

Vi träffas på Erikshof för att tillsammans äta nygräddade våfflor och lyssna på vårt nya kommunalråd Erik Lövgren. Medtag gärna lotterivinst.

Anmälan

Person: SKPF

Epost: [email protected]

Tel: 0738048731

Avdelningssida: Ånge, avd 88

21/04

Ånge, avd 88: Ang coron

medlemsmöte

Läs mer här

Hej kära vänner, vårt medlemsmöte den 21 april blir inte av pga den rådande situationen, vi tar Corona på fullaste allvar och ställer in alla våra aktiviteter under våren. Väl mött längre fram på vägen, sköt om er.

Anmälan

Person: SKPF

Epost: [email protected]

Tel: 0738048731

Avdelningssida: Ånge, avd 88

Nyheter från avd 88

ÅRSMÖTE 2020

mars 2020 | Vårt årsmöte gick av stapeln den 5 mars på Näsets skola, ett 35-tal medlemmar kom för att medverka. Sten-Ove Danielsson gjorde oss äran att vara ordförande,trots att det var hans födelsedag, Camilla Junno Forsberg skrev protokollet. Till ny ordförande valdes Birgitta Bolin och till kassör utsågs Ann-Britt Träff, styrelsen fick ansvarsfrihet för det gångna året, inga övriga sensationer hände. Vi blev underhållna av den eminente Klas Norberg som sjöng,spelade och berättade på ett alldeles härligt sätt en god smörgåstårta serverades och kaffe med kakor. Mötet avslutades med lotteridragning, många glada vinnare sågs le i vimlet. Styrelsen tackade för ett härligt möte med många glads skratt. Läs mer här

Februarimötet 2020

februari 2020 | Ett trevligt möte där Ander Olsson underhöll med sina kluriga visor, vi åt en god smörgås och skrattade en hel del, Ann-Britt gav oss info om aktuella ting Läs mer här

Medlemsmöte

februari 2020 | medlemsmötet i februari hade vi besök av Anders Olsson som spelade och sjöng kluriga visor, vi åt goda smörgåsar och fick info av Ann-Britt om aktuella ting Läs mer här

Visa fler

Medlemsförmåner