Läs mer om våra medlemsförsäkringar
Hitta din närmaste avdelning, fyll i ditt postnr.
Skriv in ditt postnr
 
Bli medlem i SKPF. Läs mer här

Medlemskapets värde

SKPF:are uppger ofta flera skäl till att de blivit medlemmar.

De flesta vill både ta del av de sociala aktiviteter som lokalavdelningen på orten ordnar och få möjlighet att teckna de fördelaktiga försäkringar som SKPF-medlemmar har tillgång till via Folksam.

Många vill därutöver nyttja de många förmåner som ingår i förmånskortet Smart Senior, som medföljer kostnadsfritt i SKPF-medlemskapet.
 
SKPF är också en intresseorganisation och driver pensionärsfrågorna i många kommunala pensionärsråd och medverkar på riksplanet i flera olika nationella forum, bland annat regeringens pensionärskommitté och Socialstyrelsens äldreråd.
 
När du anmäler dig som medlem blir du automatisk inskriven i den lokala SKPF-avdelningen. Via särskilda lokala utskick, som varierar beroende på avdelning, bjuds du in till olika aktiviteter - bland dessa återfinns alltifrån resor och studiecirklar till julluncher. Under fliken ”Våra avdelningar” här på hemsidan kan du hitta information och kontaktuppgifter till lokalavdelningarna. När du anmäler dig som medlem får du dessa uppgifter per post tillsammans med ditt medlemskort.
 
Medlemmar i SKPF får också vår medlemstidning Här&Nu (6 ggr/år) som har månadsmagasinets form och innehåll.

Till inträdesanmälningssidan>>>