VÄLKOMMEN TILL VÅR HEMSIDA!

SKPF Distrikt Örebro läns avdelningar är: Bergslagen avd 83 med kommunerna Hällefors, Lindesberg Ljusnarsberg och Nora. Degerfors avd 29. Karlskoga avd 17. Södra Närke avd 80 med kommunerna Askersund, Hallsberg, Kumla och Laxå. Örebro avd 07 med kommunerna Lekeberg och Örebro. Distriktet har 6145 medlemmar och SKPF är Sveriges tredje största pensionärsförbund med drygt 158 tusen medlemmar.

Hos oss är alla pensionärer och förtidspensionärer oavsett yrke eller tidigare anställning alltid VÄLKOMNA att bli medlemmar.

Vi arbetar i Örebro distrikt med äldrefrågor. Distriktet samordnar, informerar, utbildar funktionärer och påverkar i regionens pensionärsråd. Vi arbetar för ett samhälle där alla äldre ges möjlighet att leva ett bra liv. Trygghet och säkerhet är våra stora frågor. SKPF pensionärerna arbetar för det GODA LIVET, där ingen pensionär behöver kämpa för sin överlevnad.

STYRELSEN
Eivy Åman Nilsson avd 07 ordförande
Per Bäckman avd 29. vice ordförande
Lisbeth Löfholm avd 80, sekreterare
Carola Sandberg avd 17, kassör
Karl-Erik Karlsson avd 17, ledamot
Seija Hedström avd 83, ledamot
Inger Führ avd 7, ledamot
Inger Carlsson ers. avd 7
Barbra Göthlin ers. avd 17
Stina Jansson ers. avd. 29
Christer Eriksson ers. avd. 80
Ingrid Engström ers. avd 83

Avdelningsfakta

  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Hos oss kan du vara med på resa träffa nya och gamla vänner
  • Gå in på din avdelnings hemsida för att se deras egna aktiviteter

Nu har vi genomfört Folkparksdagen i Degerfors

| 18 augusti 2023 | Den 17/8 anordnade SKPF Distriktet en folkparksdag i Degerfors. En solig och fin dag fick vi i den fina parken. Efter ett liten välkomsthälsning av ordförande Eivy Åman Nilsson att det var den 13 gången vi arrangerade Folkparksdagen och presentation av programmet. Vi var ca 200 personer anmälda och kön ringlade lång framför korven direkt vid ankomsten. Underhållning av Lekebergs revysällskap det glada 60 talet framförde dom jag tror all kände igen låtarna och kunde sjunga med. Pilkastning och lotteri samt en tipspromenad stod bl.a på programmet. Kaffe med hembakat bjöds det på alltid lika gott. Vi avslutade med dragning på de olika aktiviteterna Grattis till vinnarna. Sen var det hemresa de 3 bussarna gjorde sig klara för avgång 2 åkte iväg 1 fick vända för två damer hade missat bussen. Den tredje bussen satt fast i den mjuka gräsmattan det händer en hel del i SKPF alla kom hem till slut . Läs mer här

Årsmöte 2023

| 4 april 2023 | Årsmöte den 30/3-23 Equmeniakyrkan Hallsberg. Verksamhetsberättelse, ekonomi och Revisionsberättelse. Ansvarsfrihet för styrelsen Val till de olika posterna styrelsen, revisorer och valberedning. Samt Kongressombud till förbundets kongress i juni. Läs mer här

Resa till Dalarna

| 22 december 2022 | Distriktets resa till Dalarna. Avresa 22 maj 2023 Läs mer här

Visa fler