Katrineholm, avd 63

Vi hälsar alla medlemmar i Katrineholm-Flen-Vingåker välkommna till vår lokalavdelning i SKPF Pensionärerna! På våra medlemsmöten tar vi upp aktuella saker som berör oss pensionärer. Föredrag av aktuella ämnen samt underhållning med sång och musik. Vi har också cirklar inom olika omåden. Vi samarbetar med andra pensionärsföreningar i frågor som är gemensamma.

"Ut och gå"- gruppen på måndagar
har börjat igen.. Du är välkommen att ansluta dig till gruppen, Hör i så fall av dig till Majvor . Den utgår från Pensionärernas Hus klockan 10.00.

Vi har även vattengympa, sittgympa och Lifs café-cirklar på programmet.

Avdelningsfakta

En givande gemenskap

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

27/05

Katrineholm, avd 63: Medlemsmöte måndagen den 27 maj klockan 14.00 i Pensionärernas Hus, B-salen

Repesentanter från KFAB och Räddningstjänsten informerar om nya brandlarmet och utrymningsvägar. I mån av tid kommer Sörmlands sparbank kommer och informerar.

Läs mer här

Bedrägerier och framtidsfullmakt är ämnen som banken kommer att ta upp. Det blir inget sedvanliga möte men vi försöker att hinna med viktig aktuell information från föreningen. OBS!!! Hela Djulögatan kommer att vara uppgrävd, alltså kan man inte åka bil in på parkeringen. Kaffe/te och smörgås bjuder vi på. VARMT VÄLKOMNA!

Anmälan

Person: Ingen amälan behövs

Avdelningssida: Katrineholm, avd 63

11/06

Katrineholm, avd 63: Trivselträff för alla pensionärer i Vingåkersbygen vid Säfstaholms slott tisdagen 11 juni klockan 13.00.

För 3:e året anordnar samverkansprojektet Säker@digitalt en trevlig eftermiddag med olika aktiviteter vid Säfsaholms slott.

Läs mer här

Duon Grannlåt underhåller från scenen. Pausgympan leds av David från Actic Vingåker. TA MED EN STOL OCH MOBILTELEFONEN OCH DELTA I VÅRA OLIKA AKTIVITETER. Vi visar app för seniorer, det blir frågetävling, du kan prova på att kasta påse (cornhole) och gåfotboll. Seniorgympa, se kommunens Digibokbil eller gå på en slottsguidning. ANMÄLAN SENAST 1/6. VÄLKOMNA önskar SKPF, PRO, SPF, DigidelCenter och Allmänna Arvsfonden.

Anmälan

Person: Kjell Sternberg

Epost: digidelcenter@vingaker.se

Tel: 070-761 87 53

Avdelningssida: Katrineholm, avd 63

17/06

Katrineholm, avd 63: Sommarfesten den 17 juni klockan 14.00 på Ekudden

Årets sedvanliga sommarfest börjar som vanligt med tipspromenad klockan 13.00

Läs mer här

Underhållning av Jonny Fagerman startar klockan 14.00. Sill och potatis serveras.Tårta till kaffe för att fira SKPF´s 75-årsjubileum. Allt detta till ett pris av 100 kronor. Du betala vid ankomsten till Ekudden. Vi kommer även att ha lotteri med fina vinster. ANMÄLAN SENAST DEN 10 JUNI. OBS!!! Om du behöver skjuts eller om du har plats i din bil, säg till detta vid anmälan. Vi samlas på parkeringen Pensionärernas hus klockan 12.30. VARMT VÄLKOMMEN!!

Anmälan

Person: Barbro Skogberg 070-043 32 12

Epost: katrineholm.avd63@skpf.se

Tel: Exp. 0150-330 70

Avdelningssida: Katrineholm, avd 63

Nyheter från avd 63

Medlemsförmåner