SKPF Pensionärerna avd 113 Sollefteå

Välkommen till vår lokalavdelning i SKPF Pensionärerna!

Även om de flesta fått 2 sprutor så fortsätt lyssna till Folkhälsomyndighetens (FHM) rekommendationer och avstå både för er egen skull och andras, att inte närvara vid större sammankomster. Även om vi känner oss pigga och alerta så försvagas immunförsvaret med åren och det är inget vi kan påverka, det är naturens gång.
Motion och promenader utomhus är att föredra än att motionera på ett gym.

Som medlem är Du den viktigaste drivkraften. Vi vill att du ska trivas och hitta aktiviteter som passar dig. Lämna förslag till oss i styrelsen om resor, studiecirklar och teman till våra medlemsmöten.

Välkommen!!

Foto Naturfotograf Janne Nordin

Avdelningsfakta

En givande gemenskap!

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

14/08

Sollefteå, avd 113: Mittrevyn

Mittrevyn förverkligar drömmen om en sommarföreställning

Läs mer här

Mittrevyn förverkligar drömmen om en sommarföreställning och välkomnar nya och gamla gäster till den musikaliska och humorspäckade föreställningen Helt Sjukt sommaren 2021. Spelplatsen blir utomhus i parken vid Logen i Härnösand. Revymeny på plats På scenen. Jens W Nilsson, Lars T Johansson, Susanne Jonsson, Sandra Näslund, Lotta Hultman, Maria Büstedt Svanholm, Christer Cavallius, Tony Könberg och Lillis Trio under ledning av Patrik Grundström. Vi har förbokat 30 platser och en buss, till lördagen den 14 augusti kl. 15.00. Det blir först till kvarn som gäller. Vi bjuder på biljett och resa. Mat får var o en betala själva. Avgångstid 12.30 från Resecentrum, Sollefteå. I anslutning till revyföreställningarna är det möjligt att inta en revysupé hos Vägg i Vägg som är Sankt Petri Logens restaurang. Platser till supén bokar vi. Meny - Grillad gårdskyckling med mandelpotatispuré, rökt paprikaaioli samt liten trädgårdssallad - Smör & bröd - Bordsvatten - Kaffe & chokladbit 200 kr/pers. Återkommer om betalningsmetod. Bänkar att sitta på finns, men vill man ta med egen stol går det bra. Sista anmälningsdag är den 29 juli. Anmälan som vanligt till Anna. 070/64 10 882, sms o mail [email protected]

Anmälan

Person: Anna

Epost: [email protected]

Tel: 0706410882

Avdelningssida: Sollefteå, avd 113

11/05

Sollefteå, avd 113: Äldregalan

Äldregalan

Läs mer här

Äldregalan, med David Lindgren och Elisa Lindström som dragplåster, skulle enligt planen ha genomförts 5 maj, men nu flyttas galan fram ett år till 11 maj 2022. – Vi har valt att skjuta upp Äldregalan till 2022 för att kunna känna oss säkra på att faktiskt kunna genomföra den. Det känns ännu för riskabelt att skjuta upp till hösten, med risken att tvingas skjuta upp ytterligare en gång, säger arrangören Robin Hörnkvist, Scenklart AB. Vi återkommer när vi vet mer.

Anmälan

Person: Anna

Epost: [email protected]

Tel: 0706410882

Avdelningssida: Sollefteå, avd 113

Midsommar

juni 2021 | Midsommar2021 Läs mer här

Distriktets Årsmöte på Ådalsbyn

juni 2021 | Distriktets Årsmöte Läs mer här

Förtroendevalda 2021

maj 2021 | SKPF styrelse Läs mer här

Visa fler

Medlemsförmåner