SKPF Pensionärerna avd 113 Sollefteå

Välkommen till vår lokalavdelning i SKPF Pensionärerna!

Även om de flesta fått 2 sprutor så fortsätt lyssna till Folkhälsomyndighetens (FHM) rekommendationer och avstå både för er egen skull och andras, att inte närvara vid större sammankomster. Även om vi känner oss pigga och alerta så försvagas immunförsvaret med åren och det är inget vi kan påverka, det är naturens gång.
Motion och promenader utomhus är att föredra än att motionera på ett gym.

Som medlem är Du den viktigaste drivkraften. Vi vill att du ska trivas och hitta aktiviteter som passar dig. Lämna förslag till oss i styrelsen om resor, studiecirklar och teman till våra medlemsmöten.

Välkommen!!

Foto Naturfotograf Janne Nordin

Avdelningsfakta

En givande gemenskap!

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

06/12

Sollefteå, avd 113: Medlemsmöte

Grötmöte/nomineringsmöte på Hullsta Gård

Läs mer här

Välkomna till Nomineringsmöte med gröt o skinkmacka! Den 6 dec kl.11.00 i samarbete med ABF. Vi återgår till danssalongen som förr. Finns det någon som vill vara med i styrelsen, så hör av Dej! Sedvanliga mötesförhandlingar. Hans Backlund ordförande i nämnden för hållbar utveckling, från Regionen, kommer och pratar om bl.a sjukresorna. Förbered gärna frågor till honom!!! Även lotteri där man kan vinna presentkort. Välkommen med anmälan till Anna. Bindande, vi debiterar 110 kr om vi inte fått ditt återbud i tid. Sista anmälning onsdag 1 dec. ring:08.30-10.00, sms, mail dygnet runt. respektera.

Anmälan

Person: Anna

Epost: [email protected]

Tel: 0706410882

Avdelningssida: Sollefteå, avd 113

22/01

Sollefteå, avd 113: NYÅRSREVY

Planerar ännu en revyresa till Härnösand

Läs mer här

Mittrevyn välkomnar till årets nyårsrevy Kul, kul, strålande kul, som spelas på Härnösands Teater. På scenen. Jens W Nilsson, Lars T Johansson, Susanne Jonsson, Sandra Näslund, Maria Büstedt Svanholm, Christer Cavallius, Tony Könberg och Lillis Trio under ledning av Patrik Grundström. Vi har förbokat 50 platser. Buss från resecentrum 13.00, revy 15.00, middag i teaterfoajen 17.00, därefter åker vi hem. SKPF 113 bjuder på resa och biljett, middagen betalar var o en. DET ÄR FÖRST TILL KVARN SOM GÄLLER: DE SOM INTE HADE MÖJLIGHET ATT ÅKA I AUGUST HAR FÖRTUR. VI HAR LISTAN KVAR, TIDIG ANMÄLAN, GOD CHANS ATT KOMMA MED!! Återkommer med exakt info senare. Meny: Tjälknöl med mandelpotatispuré, kantarellsås samt picklade betor och rotsaker. Vatten, 33 cl. Kaffe och liten mjuk kaka. 200kr.

Anmälan

Person: Anna

Epost: [email protected]

Tel: 0706410882

Avdelningssida: Sollefteå, avd 113

11/05

Sollefteå, avd 113: Äldregalan

Äldregalan

Läs mer här

Äldregalan, med David Lindgren och Elisa Lindström som dragplåster, skulle enligt planen ha genomförts 5 maj, men nu flyttas galan fram ett år till 11 maj 2022. – Vi har valt att skjuta upp Äldregalan till 2022 för att kunna känna oss säkra på att faktiskt kunna genomföra den. Det känns ännu för riskabelt att skjuta upp till hösten, med risken att tvingas skjuta upp ytterligare en gång, säger arrangören Robin Hörnkvist, Scenklart AB. Vi återkommer när vi vet mer.

Anmälan

Person: Anna

Epost: [email protected]

Tel: 0706410882

Avdelningssida: Sollefteå, avd 113

Medlemsmötet.

september 2021 | Idag hade vi medlemsmöte på Hullsta Gård. Läs mer här

Mittrevyn i Härnösand

augusti 2021 | 27 glada SKPF:are på revy! Läs mer här

Distriktets Årsmöte på Ådalsbyn

juni 2021 | Distriktets Årsmöte Läs mer här

Visa fler

Medlemsförmåner