Halmstad, avd 21

SKPF Pensionärerna är en öppen idel organisation som religiöst och partipolitiskt obunden, där all som går i pension eller motsvarande är välkomna. Tillsammans träffas vi och umgås, deltar i aktiviteter samt arbetar för att påverka beslutfattarna i frågor som rör oss som grupp. Varmt välkommen in i gemenskapen du också!

Ladda ner vårt program via länk i pdf-fil

Avdelningsfakta

En givande gemenskap

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

24/04

Halmstad, avd 21:

KL 13.30 på Gullbrannagården

Läs mer här

Du är varmt välkommen på medlemsmöte med tipspromenad, underhållning av Kristian Nilsson (Sjungande polisen) och det bjuds på landgång. Det blir buss från Teater och Arenahallen. Ni måste anmäla er till 0733-261028 eller monicahellsten@hotmail.com anmälningstiden är mellan den 27 mars och 10 april.

Anmälan

Avdelningssida: Halmstad, avd 21

16/05

Halmstad, avd 21: Resa till Markaryds älgsafari

Resa till Markaryd och Knäred

Läs mer här

Kl 9.00 avreser i med buss från Halmstads teater och som även hämtar upp på Arena hallen. för att åka på Älgsafari i Markaryd. Sen går turen vidare till Knäreds kvarn. Anmälan gör ni till 0733-26 10 28 eller på monichellsten@hotmail.com mellan den 18 april till 2 maj. Egenavgiften är 400 kr som ni sätter in på vårt bankgiro 5698-4628 senast den 2 maj.

Anmälan

Avdelningssida: Halmstad, avd 21

Nyheter från avd 21

Framtidståget

| 20 september 2023 | Nyfiken på framtiden för Halmstads södra innerstad? Ta en tur med Framtidståget! 29–30 september och 6–7 oktober bjuder Halmstads kommun på guidade turer med vårt eldrivna minitåg. Turen är gratis och tar dig med på en spännande runda i det växande Halmstad. Läs mer här

Medlemsförmåner