Landskrona, avd. 296. Sundskronan

Välkommen till vår lokalavdelning i SKPF Pensionärerna!

Hos oss i Sundskronan hoppas vi att du skall trivas och att du hittar någon aktivitet att deltaga i samt att du vill följa med på våra resor.

Före träffar och resor meddela om ni är allergiker av något slag.

Ni som hjälper oss att samla City Gross- kvitton får väldigt gärna lägga dom i föreningslokalens brevlåda på Fågelvägen 14 om det är möjligt.

Då styrelse nu efter årsmötet (2021) är reducerad till fem personer har vi svårt för att även hantera vårt lotteribord och önskar därför att några medlemmar hjälper till med detta.
Frivilliga kan kontakta Marianne.

Alla våra månadsträffar är på Västra Fäladens Folkets Hus.

Nytt 2022-01-18 Nytt
Föreningen kallar till månadsträff den 26 januari klocka 14.00 på Västra Fäladens Folkets Hus. För vår månadsträff nu i januari och de kommande gäller tills vidare nya regler för våra sammankomster.
Vid våra månadsträffar får det enligt FHM vara maximalt 50 personer i lokalen. Det får vara åtta personer vid varje bord, det ska vara ett avstånd på minst en meter mellan borden.
Med tanke på den ökande smittrisken, förutsätter styrelsen att alla deltagarna är fullvaccinerade mot Covid-19.
Marianne har talat med Österlenarna och de kommer inte att vara ute på några arrangemang så långe smittspridningen är stor.
I stället kommer Dennis Westerberg att hålla ett anförande med titeln ”Att vara i balans med sig själv trots att världen ibland kan vara i obalans”.

Anmälan till träffen ska göras till Ann-Marie senast måndag 24 januari.
Välkomna, styrelsen

Britt meddelar att man att man i Canastan skjuter på starten av mötena tills läget med Covid-19 har blivit lugnare. Återkommer med besked när vi kan starta igen.

2022-01-05
Vi önskar alla medlemmar en god fortsättning på det nya året!
Vi startar nu upp våra aktiviteter efter jul- och nyårsfirandet. Nya såväl som ”gamla” medlemmar hälsas välkomna till dessa.
Bridgen startar tisdagen den 11 januari, klockan 13.00
Bangolfen startar torsdagen den 13 januari, klockan 10.00
Canastan startar torsdagen den 13 januari, klockan 13.30
Boulen startar tisdagen den 18 januari, klockan 9.30.
Stavgången har pågått hela tiden utan uppehåll.
Bridge och Canasta är i vår lokal på Fågelvägen 14. Bangolf och Boulen är på Puls Arena.

Den 26 januari är det dags för årets första månadsträff. Vi följer FHM:s som rekommenderar max 50 personer på sammankomster! Anmälan till Ann-Marie!
Hälsningar styrelsen.

2021-12-08
Vädrets makter var emot oss den 2 december, snön hade lagt sig vid backarna i Tågarp och vägarna var hala. Därför var vi tvingade att ställa in vårt besök på Flinckmans café, som många av oss hade sett fram emot. Flinckmans har stängt under januari och februari så vi försöker få till ett besök under mars månad. De som inte kan då och önskar få tillbaks inbetalda pengar kan meddela Ann-Marie så ordnar hon med det.
Nästa månadsträff är den 26 januari 2022.
Styrelsen önskar alla medlemmar en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

2021-11-29
Avdelningen hade den 24 november en månadsträff med ett 50-tal medlemmar närvarande.
Som underhållare till träffen var DINOS orkester anlitade, den består av makarna Eva och Dan. Dom hade många fina sånger som en gång framförts av bland annat Gunnar Wiklund, Ann-Louise Hansson, Siv Malmkvist, Edvard Persson för att nämna några. En del av sångerna var sådana som vi kunde sjunga med på i refrängen.
Efter framträdandet njöt vi av kaffe med goda kakor. Under tiden var det dragning i lotteriet som hade många fina vinster. Avslutningsvis var det dragning på blomsterlotteriet
Marianne informerade om medlemsavgiften för år 2022. Den blir 200 kronor, varav 110 kronor går till SKPF centralt, 10 kronor till distriktet och avdelningen får 80 kronor. Många avdelningar med ungefär samma medlemsantal som vi har denna summa på avgiften.
Marianne meddelade att nästa månadsträff blir den 26 januari 2022, då kommer Österlenarna och underhåller oss.

2021-11-07
Härmed kallas våra medlemmar till månadsträff den 24 november klockan 14.00, det blir underhållning av Dinos.
Anmälan görs till Ann-Marie Johansson på telefon 076-213 97 62. Anmälan till träffen skall göras senast den 18 november. Kostnad för kaffe och kaka är 50 kronor. Välkomna!

Betalning för de olika arrangemangen ska betalas in på vårt Bankgiro 5052-3562 före senaste anmälningsdagen.

Då styrelse nu efter årsmötet är reducerad till fem personer har vi svårt för att även hantera vårt lotteribord och önskar därför att några medlemmar hjälper till med detta. Frivilliga kontaktar Marianne.

Avdelningsfakta

En givande gemenskap

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

23/02

Landskrona, avd 296, Sundskronan: Månadsträff

Årsmöte

Läs mer här

Årsmöte med stadgeenliga förhandlingar, årsredovisning och ekonomisk berättelse. Val av styrelseledamöter och funktionärer för kommande verksamhetsår. Motioner till styrelsen tillhanda senast den 31 januari.

Anmälan

Person: Ann-Marie Johansson

Tel: 076-213 97 62

Nyheter från avd 296

Våra aktiviteter 2022

januari 2019 | Välkommen att delta i våra aktiviteter 2021. Aktiviteterna aktiviteterna är nu igång. Frånsett Canastan som avvaktar smittspridningen! Läs mer här

Medlemsförmåner