Medlemsmöte 21 september 2023

| 22 september 2023

Ordförande Lennart Berggren hälsade efter en god buffe välkommen till närmare 60 medlemmar till medlemsmötet 21 september på Mittlandia i Ånge. Han inledde med att han fått återbud från dagens programhållare kommunalrådet Erik Lövgren, som fått förhinder i sista minuten.

Lennart fortsatte med att informera om alla planerade resor och möten. Bl.a. julbord med buffe på Mittlandia torsdag 7 december. Anders Berggren underhåller. Pris ej klart. Julmarknad i Riga med buss och kryssning för ca 2500 kr, som är ett SKPF- arrangemang. Kunna anmälas nästa medlemsmöte 19 oktober, där program ej är klart. Ånge Teaterförening erbjuder en resa till Sundsvall för att se föreställningen ”Julfrossa” den 23 november med bl.a. Klas Norberg.  Kostar 650 kr med 3 rätters middag. Höstmöte med SKPF-distriktet torsdag 26 oktober ska hållas på Mittlandia i Ånge. Mittrevyn i Härnösand vid årsskiftet med 4 föreställningar för närmare 400 kr.Inga-Märta Edlund, chef på ABF har gått i pension och avtackades 20 september, där Lennart Berggren överlämnade en gåva. Katrin Mattsson ska ersätta henne. Ulf Stecksen informerade om qigong-träning och inbjöd till deltagande måndagar kl. 11 på Folkets Hus scen. Linedancen har börjat och nya kan komma och prova. Han informerade också att lämna honom mailadress för att få information från avdelningen, om man inte redan gjort det.
I avsaknad av programhållare gick flera medlemmar fram på scenen och berättade historier till publikens förtjusning. Mötet avslutades efter en knapp timme.

Text Ulf Stecksen Foto Ulf Stecksen