Stavgång med SKPF Pensionärerna

Vänersborg, avd 118

Välkommen till SKPF Pensionärerna i Vänersborg! Alla som har någon form av pension är välkomna som medlemmar. Medlemsavgiften är 215 kr. 2023.! Vi önskar alla medlemmar en fin vår och sommar!

Styrelsen 2023 består f.n.av: Marita Sunnerdahl,ordf. Karin Jansson, kassör, Sten Emanuelsson, K-G Wikström,v.ordf. Karin Forsberg, sekr. samt Siv Hellström och Karl-Erik Johansson, ersättare

Avdelningsfakta

En givande gemenskap

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

05/10

Vänersborg, avd 118: Stavgång/Promenader

Vi stavgår eller promenerar efter vår förmåga

Läs mer här

Första gången, torsdag 5 oktober träffas vi vid föreningens lokal på Drottninggatan 40, kl.10. Där bestämmer vi vilken väg vi ska ta. Vi går i den takt vi orkar och tar kaffepaus efter halva tiden. Vi turas om att ta med kaffe och tilltugg. För att räknas som en cirkel ska vi hålla på i tre lektionstimmar och vara minst tre personer. Välkomna till en trevlig motionsform och samvaro!

Anmälan

Person: Marita Sunnerdahl

Epost: vanersborg.avd118@skpf.se

Tel: 073-8401834

Avdelningssida: Vänersborg, avd 118

10/10

Vänersborg, avd 118: Bokcirkel

Läser och diskuterar om intressanta böcker

Läs mer här

Vi träffas på Drottninggatan 40, tisdagar kl.10. Vi pratar om olika böcker som vi läst och diskuterar om vilken som blir nästa läsupplevelse som vi kan diskutera. Vi håller på tre lektionstimmar och har kaffepaus. Avdelning 118 bjuder på kaffe och deltagarna turas om att ta med kaffebröd. Anmälan på tel: 070-2742696 eller mail. Cirkelledare är Gun-Britt Karlsson. VÄLKOMNA!

Anmälan

Avdelningssida: Vänersborg, avd 118

12/12

Vänersborg, avd 118: Julmöte

Medlemsmöte med julgröt och skinksmörgås samt luciatåg

Läs mer här

Plats: Equmeniakyrkan, Norra Järnvägsgatan 16, Vänersborg. Tid : Tisdag 12 december kl.13.30. Musikskolans luciatåg inleder mötet med vacker sång. Därefter sedvanliga mötesförhandlingar innan julgröt,skinksmörgås, kaffe och pepparkaka serveras. PRIS: 80 kr. betalas vid ankomsten. Julklappar och jullotteri med fina vinster. ANMÄLAN SENAST 27 NOVEMBER. VÄLKOMNA!

Anmälan

Avdelningssida: Vänersborg, avd 118

Nyheter från avd 118

Medlemsförmåner