Ordförande har ordet

| 24 september 2022

Till alla medlemmar i SKPF avdelning 283

Kära vän!

Nu kan vi väl inte längre förneka att hösten är på ingång, även om solen ännu värmer riktigt generöst vissa dagar. När jag tittar ut, ser jag de första gula löven i björkarna på andra sidan gatan. Men… Höst betyder ju nya möten med SKPF-kompisarna på Träffpunkten eller någon annanstans. Höst betyder också Höstmöte. I år blir det den 11 oktober på Ribbingsgården i samband med höstens andra månadsträff. Vi börjar med en titt på vår verksamhetsplan och budget för 2023. Den stunden brukar inte bli så lång, men är avsedd bara för våra medlemmar. Därefter går vi över till fika och underhållning av Sparrebandet. Då är alla boråsare välkomna att vara med. Anmälan om deltagande i den delen vill vi som vanligt ha en vecka före mötet.

Den 5 oktober klockan 14–16.30 bjuder vårt distrikt in till ett specialarrangemang i Åsikten på Träffpunkt Simonsland. Den uppskattade hälsovetaren Gert Johansson kommer dit och ger oss ett föredrag om ”Välmående på äldre da´r”. Mycket humor och lite allvar utlovas. I pausen serveras kaffe och fralla. Anmäl dig till vårt kansli, om möjligt senast den 25 september. Välkommen!

Du kommer väl också ihåg att du har möjlighet att påverka föreningens verksamhet genom att komma till något av våra möten i Idégruppen och tala om för styrelsen, vad du tycker att vi kan göra bättre. Nästa chans är måndagen den 3 oktober klockan 10.

Nu vill jag avsluta med att önska dig en härlig höst.

Och Du, ta hand om Dig!

Varma hälsningar

Birgitta