Ordförande har ordet

maj 2022

Till alla medlemmar i SKPF avdelning 283

Kära vän!

Det har blivit dags att avrunda den här terminen. Den sista månadsträffen har genomförts. Det blev en trivsam stund med gamla goda låtar framförda av Pelle Larsson. Nästa gång vi möts på det sättet blir den 13 september på Träffpunkt Simonsland. Några få cirklar har ännu något möte kvar att ta igen efter att pandemin stal våra januariträffar. Sedan inträffar sommarstiltjen.

Men alldeles stilla är det ju aldrig. Själva håller vi i gång hardangersömnaden, canastan, whisten och boulen. Träffpunkten bjuder på bland annat musik, film och resor varje vecka och Café Simon håller öppet alla vardagar hela sommaren klockan 9 -15.

Just idag har vi fått en inbjudan från Fältbiologerna till filmvisning på Navet den 8 juni. Filmen ”Skogen som tog slut” börjar klockan 17.30 med insläpp från klockan 17. Föreställningen är gratis. Fika kommer att erbjudas och det finns skogsfolk på plats för att svara på frågor.

Några av oss kommer att delta i distriktets sommarfest i Trollhättan 10 augusti och ett ganska stort gäng har anmält intresse för att följa med till Vara och lyssna på 60-talsmusik den 11 september.

Vårt kansli har nu sommarstängt fram till 5 september, men om du har något akut att fråga om, kan du nå Ulla eller mig på telefon hela sommaren.

Kanske springer vi på varandra någon vacker sommardag. Hur som helst hoppas jag att vi alla ska få njuta av en lång, härlig och lagom varm sommar, innan vi ses fram på höstkanten. Höstprogrammet med alla sina lockelser når dig i mitten på augusti.

Varma hälsningar

Birgitta