Ordförande har ordet

maj 2021

Till alla medlemmar i SKPF avdelning 283

Kära vän!

Så fick vi då äntligen lite regn! Det var länge sedan sist och ack så välbehövligt. Men nu lär ett smakprov på den verkliga sommarvärmen vara på gång.

Har du fått din första spruta än? Eller kanske t o m din andra? Det har ju enligt ryktet blivit riktigt bra fart på vaccinerandet nu. Kanske, om det vill sig väl, kan man börja lätta på restriktionerna framåt sommaren. Det måste ju betyda att Träffpunkten kan hållas öppen i höst, om det inte kommer något otäckt bakslag.

Vi har naturligtvis resonerat i styrelsen om utvecklingen, men vågar inte riktigt tro på en normal sommar. Det innebär att de flesta av våra vanliga sommaraktiviteter kommer att ställas in även i år. Dock har de medlemmar som brukar ägna sig åt boulespel meddelat att de tänker köra på, så där kan du ju haka på om du vill.

Just nu riktar vi in vårt arbete på hösten och räknar med att kunna skicka ut ett höstprogram runt den 20:e augusti.  Det blir förhoppningsvis ett lite annorlunda upptaktsmöte utomhus i september och därefter månadsmöten som vanligt andra tisdagen i månaden i oktober, november och december. Oktobermötet kommer vi att kombinera med höstmötet och på decembermötet hoppas vi få träffa lucia och kunna genomföra vårt trivsamma jullotteri.

Ett problem för oss är årsmötet, som vi ju p g a pandemin ännu inte har kunnat genomföra. Eventuellt kommer vi att slå samman det med höstmötet. Handlingarna är klara sedan länge och valberedningen jobbar. Har du lust att vara med på en kant? Det finns plats i styrelsen och vi behöver en ny mötesvärdinna, någon som vill arrangera resor eller studiebesök och någon som vill hjälpa Ulla i valberedningen. Känner du dig sugen, så ring till Ulla!

Ännu ett tag måste vi hålla ut, hålla igång och hålla avstånd.

Men gå ut och njut av ljuset och värmen! Utomhus är viruset mera maktlöst och det är lättare att hålla sig ett par meter ifrån varandra.

Bästa hälsningar

Birgitta