Ordförande har ordet

| 20 januari 2023

Till alla medlemmar i SKPF avdelning 283

Kära vänner!

God fortsättning på det nya året! Hoppas att du har haft ett trivsamt helguppehåll och kanske saknat oss lite. Nu drar vi igång igen.
Under förra veckan och denna börjar de flesta av våra cirklar. I måndags var jag på Afternoon Tea med frågesport som vi arrangerar tillsammans med Träffpunkten.
Goda scones och jättetrevliga flervalsfrågor, lagom svåra för de flesta.
Häng på du också! Nästa chans är den 13 februari.

Den 14 februari är du inbjuden till årets första månadsträff. Vi ses som vanligt på Ribbingsgården klockan två.
Då ska vi få följa med P-O Rosengren på en spännande resa till Tibet, ett av världens mest slutna och hemlighetsfulla länder.
Som vanligt har du ju också chansen att vinna ett paket kaffe på din biljett. Glöm inte att anmäla dig en vecka innan och ta gärna med en gäst, så går du gratis!

I mitten på mars följs vi åt till Sinnenas hus för att lyssna till Jan Hjalmarsson och hans gäng, som sjunger Olle Adolphson-låtar.
När vårt program gick i tryck visste vi inte vad biljetterna skulle kosta. Nu vet vi att priset är 350 kronor/ biljett.
Du får gärna anmäla ditt intresse redan nu. Först till kvarn….

Är du som jag trött på gråvädret?
Tänk då på att det sparar el! Hörde nyss på radion att elpriset går ner och risken för elavbrott minskar på grund av allt regnande. Inget ont som inte har något gott med sig.
Men visst vore det roligare med stabilt väder med lite snö, strålande sol och ett par minusgrader. Så blir det nog i februari.

Ta väl hand om dig själv och dina kompisar så ses vi snart!

Bästa hälsningar

Birgitta