SKPF-dagen den 15 sept 2022

| 19 september 2022

SKPF-dagen

SKPF-dagen torsdagen den15 september i Törringelund.

Kl 12.00 samlades medlemmar från Distriktet Skånes avdelningar för att fira SKPF-dagen i Törringelund. Nära 200 medlemmar hade anmält sig till denna festliga eftermiddag.

Distriktsordförande Karl-Erik Oredsson hälsade alla hjärtligt välkomna till årets SKPF-dag i Törringelund. Arrangörer var Karl-Erik Oredsson, Gunilla Laudon och Eva Borgkvist.

Krister Wrambjer och Karin var eftermiddagens underhållare.

Krister och Karin drog igång direkt med sång och musik. Serveringspersonalen serverade förrätten Toast Skagen. Härlig stämning var det redan från början.

Krister och Karin spred en oerhörd glädje med många kända låtar.

Varmrätten serverades på buffé, den bestod av Parmalindad fläskfilé, smörad rödvinssås med fransk potatiskaka och semitorkade tomater och picklade lökar.

Efter denna enormt goda varmrätt, bjöd Krister och Karin på välkända danslåtar från medlemmarnas ungdomsår. Lite trögt på dansbanan från början men Gunilla och Karl-Erik öppnade upp dansen, snart var det många som njöt av dansen denna eftermiddag.

De som inte dansade bara njöt av Kristers och Karins härliga musik- och sånguppträdande.

Dessert med kaffe och kladdkaka med vispgrädde och jordgubbe serverades,

Dagen avslutades med lotteridragning.

Ett stort tack från Gunilla och Karl-Erik till alla er som gjort denna  SKPF-dag så minnesvärd. Även ett stort tack till personalen på Törringelund

Ett stort tack till alla SKPF-medlemmar som kom till denna SKPF-dag.

Lycka till, var rädda om er .

Gunilla och Karl-Erik

Ordförande sänder ett stort tack till Eva och Gunilla för allt ert arbete som ni lagt ner för att få till denna SKPF-dag.