Medlemsmöte 27 oktober

| 4 november 2022

Ordförande Lennart Berggren hälsade 50-tal medlemmar välkommen till medlemsmötet torsdag 27 oktober på Mittlandia. Efter information underhöll Ingrid med Comp från Ytterhogdal.

Ordförande Lennart Berggren hälsade välkommen och förklarade SKPF:s medlemsmöte torsdag 27 oktober på Mittlandia öppnat med 50-tal medlemmar. Han inledde med alla möten man haft i höst. Uppmanade till frågor. Han informerade om resor som ej fullföljts p.g.a. för få anmälda. Full buss till Tonhallen lördag 22 oktober med uppträdande av Legends var mycket uppskattat.
Iggesundsrevyn 25 februari finns en plats kvar. Broschyren Stoppa bedragaren, som tar upp bedrägerier mot äldre delades ut och kommenterades. Medlemsavgiften till Förbundet höjs med 15 kr och Avdelningen 5 kr så den kostar 200 kr 2023. Ånge Teaterförening erbjuder avdelningens medlemmar åka med på teaterresa till Sundsvall 19 november för att se komedin
2 herrars tjänare för 755 kr. Dåligt intresse hittills. Senast anmäla sista oktober. Julbuffe torsdag 1 december för 350 kr, ett reducerat julbord, där Anders Berggren svarar för musiken. Avdelningen sponsrar 50 kr så det kostar 300 kr. Ulf Stecksen ersatte ordförande Lennart Berggren på ordförandekonferens för avdelningar med 45 deltagare från Stockholm och norrut
4-5 oktober på Cinderella. Ulf informerade om det viktigaste från konferensen. Sedan demonstrerade Olle Wikman hur inomhusboule går till, som han planerar på torsdagar 11.30 på Folkets Hus scengolv. Därefter var det dags för kvällens underhållning med Ingrid och Comp från Hogdahl. De framförde i huvudsak Ingrids egna visor, med texter som anknöt till hennes liv. Hon berättade mycket om bakgrunden till låtarna och applåderna visade att det var mycket uppskattat och en återkomst aviserades.

Text Ulf Stecksen Foto Ulf Stecksen