Grillträff Nyborgstjärn 4 juni 2019

| 13 juni 2019

Ett 30-tal SKPF/SPRF medlemmar mötte upp i början på juni till grillträff vid Nyborgstjärn med molnigt väder men uppehåll under eftermiddag.

Kaffekokning, korvgrillning och en kortare tipspromenad med fina priser var det man kunde erbjuda de närvarande medlemmar. Efter som man anlände erbjöds man korv för att grilla och nykokt kaffe. Man grillade sin korv och drack sin kopp kaffe samt umgicks med de övriga medlemmar och dryftade dagens och gårdagens viktigaste händelser. Någon liten historia berättades väl också. Eftersom man var klar med första rundan med att grilla sin korv blev man tilldelad ett ark med ett antal allmänna frågor med svarsalternativ 1 x 2. När man avverkat tipspromenaden var det så dags för ytterligare mer kaffe och grillning av korven som SPRF bjöd på i väntan på att resultatet från tipspromenaden skulle rättas och redovisas.

Efter det att svaren på alla frågorna var rättade presenterades vinnarna av tipspromenaden. Det var många rätta svar som man prickat in. Eftersom man svarat rätt så kunde man gå fram till prisbordet och få sin vinst tilldelat.

När prisutdelningen genomförts var det dags för en sista kopp kaffe innan man skildes för dagen och återvände till sitt. Alla är överens om att detta var en bra dag utan regn och man hade haft glädje av att träffas och umgås på detta enkla vis och att det är nått som bör återkomma även nästa sommarsäsongen. En gång på våren och en på hösten.

 

Text Kenneth Ruth Foto Kenneth Ruth