Höstmöte 2 november, På Medborgahuset

| 14 november 2021

Höstmötet beslutade om verksamheten för 2022, Arvoden, Aktivitetsplan, Avdelningsavgift och Budgeten

Höstmötet samlade 36 medlemmar som vi i styrelsen är fullt nöjda med under rådande förhållanden med risk för Covid smittorisken. Vad vi förstår så har alla närvarande fått dom två första vaxinen och väntar på den tredje sprutan i början på november.

Inbjudna till Höstmötet var Kommunalrådet Lasse Forsgren som berättar om hur det går för honom att axla förtroendet som det nya Kommunalrådet i Arvidsjaur. Dom andra inbjudna var Kommunens  Digitala Handledare Emma Granström, Nina Hägg och Lilemor Almgren som berättade om deras arbetar med att hjälp b.la pensionärer och alla som har problem att arbeta med datorer och mobiltelefoner. Man kan kontakta dom och boka tid för att få hjälp. Det finns även möjligthet att boka tid till hembesök för dom som behöver det.

Styrelsen beslutar att avstå från arvoden under 2022 förutom ordförande som får reseersättningen vid styrelsemöten. Aktivitetsplanen skall i stort sett följa tidigare års aktivitetsplan så gott som det går om inte det händer något med Covid smittan. Mötet Beslutade att höja Avdelningsavgiften till 170 kronor per medlem. Mötet beslutar att godkänna budgetförslaget för 2022 som presenteras av kassören. Styrelsen har beslutat att genomföra en Julfest för Medlemmarna den 1 december på Medan kl. 17:00.

Ordförande lämmnar en kort redogörelse från SKPF Norrbottens Distriktets Höstmöte den 27 oktober och från Rådet för Funktionsvarierade

Höstmötet avslutades med kaffe och smörgås.

 

Kommunalrådet  Lasse Forsgren

                                                                                      Mötesdeltagare

 

Text Kenneth Ruth Foto Kenneth Ruth