Julfest för SKPF/SPRF Avd 295

| 9 januari 2020

SKPF/SPRF medlemmar till ett antal av ca:70 personer, samlades för att njuta av en jultallrik med julens alla godsakerna den 4 december 2019 på Medborgarhuset i Arvidsjaur.

Efter det man betalt inträde bjöds man på glögg med tillbehör där man kunde gå runt  och bekanta sig med andra medlemmar så kallat ”mingel”. Efter en god stund var det så dags för ordf. Lisbet Olsson att hälsa alla gästerna välkommen till en trevlig kväll tillsammans. Sen kunde man uppsöka en ledig plast vid något av de juldekorerade borden där man kunde umgås med övrig som anslöt sig till samma bord i väntan på att jultallriken skulle serveras. Det som var nytt för i år var att varje deltagare blev serverad av festkommittén vid bordet utan att köa. Varje person fick en talrik med det mesta som tillhör ett julbord, sill skinka m.m. Varmrätten, med Köttbullar och Janssons kunde sen hämta vid ett iordningställt bord. När så alla ätit sig mätta så avslutade man med kaffe.

Plötsligt dök Lucia upp (Maria Lundgren) och en tärna (Gulli Nyman) vilka var kvällens överraskning. Dom var tillfrågade att hjälpa till och dela ut skänkta julklappar som var vinsterna på lotteriet som cirkulerat runt vid tillfället för minglet. Som alltid när dom uppträder blev det mycket spex och roliga tilltag som uppskattades av dom närvarande. När alla vinster fördelats ut i lotterierna tackade så Lisbet Olsson festkommittén för ett mycket trevligt och lyckat genomförande av denna julfest.

                                                                    

Text Kenneth Ruth Foto Kenneth Ruth