Julfest på Medan den 1 december 2021

| 6 december 2021

Särskilt tack från föreningen skickat till Marie och Ulf på Coop för deras fina service när leverans strular. Tillsammans räddade de upp situationen och fixade själva leveransen. Det blev mycket uppskattat av medlemmarna.

SKPF avd 295 inbjöd till julmiddag på medborgarhuset i Arvidsjaur onsdag 1 december. 51 medlemmar var närvarande.

Ordförande Lisbeth Olsson hälsade medlemmarna välkommen till årets julmiddag på medborgarhuset och glädjande var att så många medlemmar trotsade kylan och anslöt sig  till festen.

Det bjöds på jultallrik med både kall och varm mat levererat av Tant Sveas restaurang. Därtill kaffe, pepparkakor och pannacotta till efterrätt.

Julmusik i bakgrunden som Kenneth Ruth fixat, sen lottades det ut julklappar, som var skänkta av medlemmar, Järnia, Coop, Elon Storgatan och Kakelmakaren.

Särskilt tack från föreningen skicka till Marie och Ulf på Coop för deras fina service när leverans strular. Tillsammans räddade de upp situationen och fixade själva leveransen. Det blev mycket uppskattat av medlemmarna.

Efter två år av isolering p g a pandemi uttryckte många medlemmar att det var roligt att få träffas igen och umgås kring julbordet.

Tack till våra fantastiska medlemmar som alltid ställer upp och gör vårt arbete i föreningen meningsfullt.

Styrelsen

SKPF avd 295

Inbjudna gäster

 

                 

Inbjudna gäster till Julfesten                                                  Mera inbjudna gäster

Här kollar man lotterna till den kommande dragningen

Text Elisabeth och Ulf Backman Foto Kenneth Ruth