Pubafton För Alla Seniorer 5 februari

| 16 februari 2020

Ett fåtal trogna Seniorer i Arvidsjaur samlades på Tant Sveas Kafé i början på februari månad där man träffades till en trevlig pubafton och kväll tillsammans med andra seniorer.

Denna afton är det sällskap från tidigare träffar och några nya sällskap som har hittat vägen hit för en trevlig afton. Efter det att gästerna fått sina tallrikar fylld med den smakrika rätten som lagts upp för kvällen och drycken till maten, samt umgåtts en stund hälsade Lisbeth Olsson gästerna hjärtligt välkomna till denna Pubafton och var väldigt glad över de få antal seniorer som slutit upp till denna afton.

Man konversera hjärtligt med varandra och med övriga gäster intill om allt som händer runt omkring oss och ute i världen. Trots att så få anslutit till kvällens pubafton så var alla närvarande väldigt nöjda med kvällen.

– En mycket trevlig kväll, med mycket god mat och service berömmer alla. Gästerna vill också ge ett beröm till personalen som gett oss seniorer möjlighet att träffas fast så få anslutit till kvällen.

                                       

Text Kenneth Ruth Foto Kenneth Ruth