Pubafton onsdag 6 april på Tant Sveas Kafé

| 3 maj 2022

God mat med en öl eller ett glas vin samt ett gott skaratt när Ronny Lindström berättade sina historier. Inte en historia utan flera under kvällens lopp. Nära 30 seniorer slöt upp till denna nystart av pubafton för Seniorer. Roligt för dom som har anordnat denna trevliga aktivitet och vi hoppas att det blir fler tillfällen och nunärmast. till hösten.

Så var det då äntligen dags för en nypremiär i början av april månad för alla Seniorer nämligen Pubafton på Tant Sveas Kafé. Alla har vi gått och väntat på detta tillfälle att få träffas och umgås, och äta god mat med en öl eller ett vinglas tillsammans under trevliga förhållanden. Det blev en god uppslutning och god stämning som vi hade räknat med när så många som ändå upp till ett 30 tal seniorer var anmälda till denna samankomst vilket visar på att det var en efterlängtat aktivitet.

Vid detta tillfälle var Ronny Lindström vidtalad att komma och underhålla med sitt sätt att berätta historier som bara han kan. Det blev inte bara en historia från hans sida utan det blev flera stycken vid fler tillfällen under kvällen.

När så alla ätit gott och umgåtts och fått ett gott skratt av dom historiera som Ronny berättat var ju allt som förr och man kunde avsluta kväll med att söka sej hemåt med en förhoppning om att denna aktivitet kan återkomma till hösten.

         

Ronny Lindström                              Kö vid matserveringen

 

 Damernas Bord                                                         Herrarnas Bord

Ronny Berättar en historia

Text Kenneth Ruth Foto Kenneth Ruth