Pubafton på Ringelsta Äldreboende

| 9 januari 2020

Dryg ett femtiotal Seniorer i Arvidsjaur samlades för ”Pubafton för alla Seniorer” på Ringelsta Äldreboende den 21 november 2019 där man kunde ta chansen att droppa in för att träffas till en trevlig kväll bland vänner och bekanta.

Man bjöd in seniorer både från samhället och boende på Ringelsta till en gemensam träff. Bakom arrangemanget stod SKPF/SPRF Avd 295 och ”Kultur i Vården”. Receptionen hade utsmyckats tillen bardisk med namnet ”Bosse Pub” till minne av Bo Johansson som var utsmyckare av baren förra gången vi var här. Där kunde man inhandla en specialare, ”Smörrebröd, ett glas vin eller öl” och även alkoholfria drycker.

Kvällens bartender Wayne Rahm (arrangör från ”Kultur i Vården ”) hälsade alla välkomna till denna pubafton, såväl boende på Ringelsta samt de seniorer som anslutit från samhället. Det bjöds även på underhållning och allsång hela kvällen av Gulli Nyman, Maria Lundgren och Katarina Johansson på keyboard som underhöll med välkända låtar för oss seniorer och det höjde stämningen ytterligare. Alla tre berömdes med hjärtliga applåder efter varje uppträdande.

– En mycket trevlig kväll, berömmer många innan man går hem till sitt. När vi senare lämnade äldreboendet fanns det fortfarande några av de bonde på äldreboendet som satt kvar och konversera med varandra över ett glas vin eller öl. Det fanns även tillfälle att ta en liten svängom till musiken för de som kände för det.

                                  

Text Kenneth Ruth Foto Kenneth Ruth