Pubafton Tant Sveas Kafé den 3 april

| 13 april 2019

Ett fåtal Seniorer i Arvidsjaur samlades på Tant Sveas Kafé i början på april månad där man träffades till en trevlig pubafton och kväll tillsammans med andra seniorer.

Denna afton är det sällskap från tidigare träffar som har hittat vägen hit för en trevlig afton. Efter det att gästerna fått sina tallrikar fylld med den smakrika rätten som lagts upp för kvällen och drycken till maten, samt umgåtts en stund hälsade Lisbeth Olsson gästerna hjärtligt välkomna till denna Pubafton och var väldigt glad över de få antal seniorer som slutit upp till denna afton.

Man konversera hjärtligt med varandra och med övriga gäster intill om allt som händer runt omkring oss och ute i världen. Några av gästerna passade på att lätta på stämningen med att berätta en historier från tidigare händelser i livet. I den ålder vi är finns det alltid roliga minnen att dela med sig bland andra seniorer som lättar upp stämningen ytligare. Trots att så få anslutit till kvällens pubafton så var alla närvarande väldigt nöjda med kvällen.

– En mycket trevlig kväll, med mycket god mat och service berömmer alla. Gästerna vill också ge ett beröm till personalen som gett oss seniorer möjlighet att träffas fast så få anslutit till kvällen.

– Vi hoppas bara att det blir många fler som ansluter till nästa pubafton där vi träffas och umgås tillsammans påpekar vissa av gästerna när man efterhand knallar hemåt.

Var bara lugn vi återkommer till hösten med fler tillfällen och då närmast under oktober månad

Text Kenneth Ruth Foto Kenneth Ruth