Surströmmingsfest Medan 21 augusti 2019

| 5 september 2019

SKPF/SPRF Avd 295 har genomfört årets surströmmingsfest med ca: 40 talet medlemmar närvarande. Lotteri med fina vinster och kaffe efteråt.

Ett 40 tal medlemmar slöt upp till årets surströmmingsfest på Medan med lotteri kaffe och kaka samt i slutet av  kvällen dragning på lotteriet.

Det började med att efter det man löst in sej och umgåtts och letat rätt på en passande plats vid ett dom iordning-ställda borden var det så dags för Ordf. Lisbeth Olsson att hälsa all välkomna till en trevlig kväll tillsammans. Efter det var det dags att förse sej av den framdukade delikatessen med potatis, bröd och passande dryck m.m.

Alla verkade njuta av strömmingen med tillbehör och många passade också på att gå ytterligare en vända och fylla på tallriken med allt vad som var på det uppdukade serveringsbordet. Efter det alla ätit sig mätta var det så dags för kaffe och kaka och umgås med varandra och sin bordsgranne. Efter ytterligare ett tag var det så dags för dragning av lotteriet med fina vinster. Vissa hade turen med sig att bli vinnare och andra hade inte lika tur med sin köpta lotter men alla verkade ändå nöjda med utgång av lottdragningen. Dom som inte fick någon vinst kunde nöja sig med en kopp kaffe som tröst. När man så ansåg sig nöjd med kvällens mat och umgänge m.m. var det så dags att dra sig tillbaka och knalla av hemåt.

Det sista man sa när man gick hemåt var att detta måste vi göra om nästa år också. Vi som är ansvariga för denna aktivitet får väl ordna så att önskemålet blir tillgodosett enligt önskemål till nästa år.

 

 

Text Kenneth Ruth Foto Kenneth Ruth