Välkommen till SKPF Pensionärerna!

Nynäshamn, avd 119

Välkommen till vår lokalavdelning i SKPF Pensionärerna!

Denna lokalsida är under konstruktion och kommer att lanseras i höst. Läs om våra aktiviteter i distriktets medlemstidning, se länk i faktarutan.

Avdelningsfakta

En givande gemenskap

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Aktiviteter

28/01

Nynäshamn, avd 119: Jannis

månadsträffar

Läs mer här

Månadsträffar På försök har vi tänkt att träffas på Jannis Cafe` Stadshusplatsen sista tisdagen i varje månad. Vi träffs och trivs över en kopp kaffe/te till självkostnadspris. Om det visar sig att det finns intresse hos medlemmarna kommer vi att fortsätta framöver i vår. Varmt välkomna / styrelsen

Anmälan

Avdelningssida: Nynäshamn, avd 119

10/02

Nynäshamn, avd 119: Årsmöte

Årsmöte

Läs mer här

Avdelningens Årsmöte Notera den 10 mars 2020 kl 13.00 då har vår avdelning årsmöte på Hantverksgården Skolgatan 54 i Nynäshamn. Anmälan måste göras senast den 2 mars under exp tiden. Vid årsmötet behandlar vi val till styrelsen, årsredovisningen och styrelsens verksamhetsberättelse. Innevarande år håller förbundet kongress så vi ska även nominera delegater till kongressen vid årsmötet. Vi bjuder på kaffe och trevlig underhållning.

Anmälan

Avdelningssida: Nynäshamn, avd 119

23/04

Nynäshamn, avd 119: Vårträff

Vårträff

Läs mer här

Den 23 april kl 13.00 ses vi på en Vårträff i Hantverkargården. Vi träffas för en trevlig eftermiddag med kaffe och en god smörgås ock kaka till. Vi kommer att anordna en tipspromenad med vinster. Kostnaden blir 50:- som betalas vid ankomsten. Vi behöver er anmälan senast månd den 6 april som görs på vår exp tid. Välkomna!!

Anmälan

Avdelningssida: Nynäshamn, avd 119

Nyheter från avd 119

Sommarlov i Nynäshamn

maj 2019 | Vi stänger exp månd den 17 juni och öppnar åter den 26 aug 2019 Vi önskar alla en skön sommar Styrelsen Läs mer här

Medlemsförmåner