SKPK illustration 3

Södertälje, avd 115

Välkommen till vår lokalavdelning i SKPF Pensionärerna, Avdelning 115 Södertälje. Som medlem har du möjlighet att träffa andra genom våra möten, resor. Vi har varje år en hemlig resa som är väldigt uppskattad. Om intresse finns blir det även en höstresa.

Denna lokalsida är under konstruktion och kommer att lanseras i höst. Under tiden kan du läsa om våra aktiviteter i distriktets medlemstidning.

Avdelningsfakta

En givande gemenskap

  • Hos oss kan du resa, gå på kurs, njuta av kultur och träffa nya och gamla vänner!
  • Vi erbjuder trygga försäkringar genom avtal med Folksam
  • Ta del av generösa rabatter via ditt medlemskort
  • Vi arbetar för medlemmarnas intressen i alla frågor som rör pensionärslivet!
Bli medlem här

Nyheter från avd 115

OBS Årsmötet den 1 februari är inställt på grund av Corona pandemin. OBS

januari 2022 | På grund av smittorisk av ny variant av Corona måste styrelsen ställa in årsmötet den 1 februari. Det är för stor risk att ni blir smittade. Vi hoppas att smittan avtar under våren. Styrelsen beslutar att vi har årsmötet den 18 maj när vi har hemliga resan.Som vanligt kostar den 100 kronor. Samling på Stora torget i Södertälje. Vi återkommer med tid när vi vet vart vi reser. Glöm inte att nominera till styrelsen. Följande uppdrag ska väljas. Ordförande och 3 ledamöter 2 ersättare till styrelsen samt 1 revisor och revisor ersättare. Läs mer här

Styrelse -SKPF avdelning 115 Södertälje

juni 2021 | Vid Årsmötet den 2021-06-01 valdes avdelningens styrelse. Läs mer här

Vill du som har e-post adress lämna den till oss.Det är för att vi ska få snabb kontakt med dig.

juli 2020 | Om det är så att du har Dator ,Mobil, eller surfplatta och har epostadress var vänlig att dela med den till SKPF avdelning 115. Det är för att vi ska få snabb kontakt med dig. Nu i Corona tider vet vi inte om vi kan ha de möten som vi har beslutat. Därför är det bra om vi kan nå er snabbt. Maila er adress till stockholm.avd115@skpf.se Tack på förhand Styrelsen Läs mer här

Medlemsförmåner

Nu har vi haft vårt digitala Zoom - Årsmöte. Tråkigt att så få kunde delta.Vi hoppas att corona pandemin är över för den här gången.