Årets första medlemsmöte

| 22 januari 2024

Årets första medlems möte med SKPFs avd 60 , Bollnäs - Ovanåker var på Sunnangården i Alfta.

Årets första medlems möte med SKPFs avd 60 , Bollnäs – Ovanåker var på Sunnangården i Alfta.
Medverkande var Gunilla Jörnelind, Swedbank som informerade om bedrägerier och säkerhet. Bästa chansen att stoppa bedragaren är att aldrig använda BankID eller dosa på uppmaning av någon annan.
Information gavs också av våra KPR ledamöter, (Kommunala pensionärsråd). Gunnel Johansson Bollnäs KPR informerade om ett Äldreomsorgsprogram som de hade lämnar remissvar på, de har även gjort en skrivelse om att bygga om Kilbergsskolan till äldreboende os v. och Jonas Ståls Ovanåkers KPR informerade om när ett demensboende skulle byggas fick de vara med från början, se på ritningar och tycka till. De har också fått information om vilka regler som gäller vid sjukresor. Både Gunnel och Jonas vill att medlemmarna ska höra av sig till dem om det är frågor som de tycker ska upp i KPR.
Anneli Henrysson informerade om nyheter i våra försäkringar. Gruppliv 60+, samtliga nyheter finns att läsa i vår tidning Här&Nu (sista nr 2023) Anneli är också duktig på att servera smörgåstårta som vi fick till kaffet.
Ordförande Ingegerd Jonsson påminde om att årsmöte blir den 27 feb, kl 12.00, Scandic hotell Bollnäs, medverkande är då Mikael Lindberg som informerar om krishantering och efter årsmötet bjuder avd på lunch.
Sist men inte minst var det lottdragning, många fina vinster som handarbetscirklarna har gjort. Bra möte med mycket information så alla var så nöjda med dagen.
Gunnel och Jonas KPR ledamöter, Bollnäs  och Ovanåker
Ordförande Ingegerd vid lott bordet
Anneli försäkrings ans och tårt servitris