Hyra stugor eller lägenheter i Tärnaby via Kommunal Västerbotten

| 2 september 2020

Möjlighet att till bra priser kunna få hyra stugor eller lägenheter. Läs mer på kommunals hemsida: kommunal.se/stugor-i-tarnaby

1

Nästa års utlottning, ansök senast 1/10 2022 !

En medlemsförmån för dig som medlem i Kommunal och SKPF pensionärer -som tidigare varit anställda i kommunal – är att du kan hyra en av våra stugor eller lägenheter i Tärnaby. Du finner dem vid Tärnabys västra utfart. Kommunal Västerbotten har sex stugor och fyra radhuslägenheter till uthyrning. De kan du som medlem hyra till förmånliga priser. Stugorna ligger ovanför campingen och våra lägenheter står med bästa tänkbara ski-in/ski-out läge vid linbanan.

Här finns alla förutsättningar för att din semester skall bli ett minne för livet. Skidspår, korta och långa turer på fjället – bara att välja. Slalombackar finns både i Tärnaby och Hemavan. Fiske, svampplockning, fjällvandring är andra aktiviteter som finns i Tärnafjällen.

Information om stugor och lägenheter


1

De sex stugor och fyra radhuslägenheter är för självhushåll. Två stugor och två lägenheter är allergivänliga. Stugorna är 45 kvadratmeter och lägenheterna är 42 kvadratmeter. Våra stugor har sex bäddar och våra lägenheter har fyra, plus en bäddsoffa som går att bädda ut till dubbelsäng. Samtliga stugor och lägenheter har komplett köksutrustning, WC, dusch, torkskåp, TV och eluttag för motorvärmare.

ANSÖKAN:
Gå in på kommunals sida:
                                                             kommunal.se/stugor-i-tarnaby/

 

Stugansökan/lottning

Stugansökan ska ha inkommit till Kommunal Västerbotten senast den 1 oktober (SKPF) för kommande år. Lottning sker på de veckor som fått fler ansökningar än det finns stugor/lägenheter.

Stugansökan ska skickas via formuläret längre ner på sidan. Du som fått hyra stuga/lägenhet i samband med påsk eller sportlov får stå över tre år för att få hyra motsvarande period igen.

Notera att om du skickar in flera ansökningar för kommande år kommer varje ansökan hanteras och bokas in om det är möjligt. Det kommer inte ske en avstämning om du som skickat in flera ansökningar vill ha samtliga veckor.

Direktbokning av lediga veckor 

När lottningen är genomförd kan du boka ledig stuga/lägenhet. Först till kvarn gäller.
Om du endast vill veta om det är ledigt ring 010-442 96 38.

Hyreskostnad 

Priserna gäller från 2020-01-01. Om Kommunal Västerbotten beslutar att ändra hyran förbehåller vi oss rätten att justera priserna.

Veckohyra

Vecka 09 – 17, 
Vecka 27 – 38, 
Vecka 52
3 800 kronor/vecka

Vecka 01 – 08, 
Vecka 18 – 26, 
Vecka 39 – 51, 
1 900 kronor/vecka

Dygnshyra

600 kronor/dygn

Enstaka dagar kan tidigast bokas en månad innan tillträdesdagen

Hyresinbetalning/avbokningsavgift

Faktura skickas normalt ut två månader innan vistelsen. Vid avbokning senare än 3 månader innan vistelsen återbetalas hyran minus bokningsavgiften som är 500: -. Om du avbokar innan fakturan är betald skickar vi en separat faktura för bokningsavgiften. Vid avbokning tidigare än 3 månader innan den aktuella bokningen tas ingen bokningsavgift ut.

Vem får hyra våra stugor?

Det är endast medlemmar i Kommunal, medlemmar i Svenska Kommunalpensionärernas Förbund, SKPF, (som tidigare varit medlem i Kommunal) och anställda i Kommunal Västerbotten har möjlighet att hyra Kommunal Västerbottens stugor/lägenheter i Tärnaby.

Text Hämtad från kommunals hemsida: kommunal.se/stugor-i-tarnaby Foto Kommunals hemsida