Fikaträff på Britsarvsgården

| 11 april 2022

Rapport från fikaträffen på Britsarvsgården där Göran Rogström berättade och visade bilder från Falun.

Äntligen kunde vi ses utan restriktioner.

Onsdagen den 6 april fikade ett 20-tal SKPF-medlemmar tillsammans på Britsarvsgården. Efter två år av oro för att drabbas av Covid så kändes det nästan så som rubriken ovan antyder. Lite försiktiga var vi nog även om det kändes som före pandemin.

Göran Rogström visade bilder från förr i tiden i Falun och berättade en del underhållande detaljer. Kanske är en del mer skrönor och anekdoter än helt sanna berättelser. Underhållande var det emellertid. Ibland diskuterades livligt vilket hus det var som sågs på bilden eller när bilden kunde vara tagen. Kaffe med matiga smörgåsar bjöds det på samt gott om utrymme för efterlängtade samtal. Tack Kerstin Johansson för det goda kaffet och de fantastiska smörgåsarna. 

Medlemsbreven, som under den nödvändiga men ack så viktiga isolering vi levt med under pandemin, har troligen hjälpt medlemmarna att ändå fylla tiden med meningsfullt innehåll. Vi tycks ha genomlevt pandemin med bibehållet gott humör.

Intresset var stort för de kommande programpunkter som Ann Chrona redovisade för de närvarande. Det blir förhoppningsvis ett år med många nya möten, nya vänner och spännande gemensamma upplevelser. Vi hoppas nu bara att vår planering inte störs av nya vågor med pandemi. Britsarvsgården var en mycket trevlig upplevelse.

Vid pennan/Jan Lindholm