Fikaträffar den 8 januari, 5 februari och 4 mars.

| 11 april 2024

Fikaträffar den 8 januari, 5 februari och 4 mars 2024.

Nu har SKPF pensionärerna i Falun kommit igång med Fikaträffarna som genomförs första måndagen i månaden. Fikaträffarna är inte bara för medlemmar i SKPF utan det går att ta med en granne eller vän som är pensionär för att delta i de kulturella eller informativa fikaträffarna.

Den 8 januari njöt deltagarna av musik och poesi av Viktoria Törnblom Johansson och Peter Grind. Resan genom berättelser och musik, vilket kändes i hela kroppen. Att starta 2024 med denna upplevelse kändes mycket bra.

Den 5 februari fick vi följa med Mikael Forslund på en resa med bilder från vasaloppet i USA (mellan Warman och Mora i Minnesota) En intressant berättelse med fantastiska bilder.

Den 4 mars diskuterade deltagarna den trevliga aktiviteten Gåfotboll och nyttan den gör med kropp och själ. Korsnäs IF:s hemsida visade och många frågor ställdes.                                                                                                              Det viktigaste under dessa träffar är förstås fikat och det viktiga samtalet.