Medlemsmöte 25 oktober 2022

| 30 oktober 2022

Höstmöte 25 oktober i samarbete med ABF

Vår ordförande Brita Semb hälsade oss medlemmar (drygt 80 personer) hjärtligt välkomna och uttryckte glädje över att  så många nya medlemmar är med. Hon framhöll vårt samhällsintresse och påpekade att vi inte är parti- eller fackföreningsbundna, hos oss kan vem som helst bli medlem..

Hon berättade även att Härnösands kommun tillsammans med Östersund blivit utvalda av Mittuniversitetet att alla 70+are kan delta i en enkätundersökning om naturens betydelse vid naturligt åldrande, Det är intressanta frågor att besvara och lämna viktiga synpunkter på. Om intresse finns att delta så hör av er till Brita som har kontaktuppgifter. Vi för för övrigt fram våra synpunkter och frågor som vanligt i KPR.

Annika Östman underhöll med skönsång av bl a Edit Piaff och berättade om hennes gripande och tragiska historia. Hon berättade även om sig själv och hur hennes musikbana började. Vi fick även höra sånger med Monica Z, opera och jazz. I pausen serverades gott kaffe och underbara bakverk från anrika Flodins Bageri. Brita avslutade med att tacka alla för trevlig samvaro och funderade över hur man kan låta så vackert som Annika.

Innan vi vandrade ut i den fina höstdagen med vacker musik i öronen fick vi veta att nästa möte med smålucior  blir den 7 december. Annons om anmälan kommer i god tid.

 

Text Kerstin Viklund Foto Anders Hägg, ABF