Tisdagsdax på Jamtli med SKPF Pensionärerna

| 28 juli 2023

Tisdag den 18 juli bjöds på lite sol, moln och en regnskur.

Tisdagsdax på Jamtli med SKPF Pensionärerna

Tisdag den 18 juli bjöds på lite sol, moln och en regnskur. Vädret till trots så kom drygt 250 pensionärer och handikappade med ledsagare till dagens evenemang på Jamtli. Gratis entré för oss mellan kl 11.00 – 13.00. Vid entrén hälsade SKPF styrelsens ledamöter välkomna samt delade ut kuponger till de som vill gå tipsrundan med 12 frågor med olika svårighetsgrad. Möjlighet till fika och förtäring bjöds på bla anrika Café Slalom och inne på muséet.

Jamtlis sköna område inbjuder till promenad med besök i alla gårdar och stugor, som befolkas av aktörer som på många ställen är skolungdomar som sommarjobbar på denna fina plats. Viktigt är också alla möten människor emellan och alla fina pratstunder som ges.

Kl. 13.00 började dagens underhållning på Brunflo logen. Denna gång är det Lars-Håkans orkester som underhåller, till glädje för bland annat tillresta grannar från Norge som passade på att besöka Jamtli denna dag. Logen var fullsatt och spelglädjen på topp. Efter all glad musik avslutas dagen med dragning på tipsrundan, som förrättades av SKPFs revisorer Claes Andersson och Göran Olsson. Tio glada fick gå fram och välja sin vinst från vinstbordet. Nu gör tisdagsdax uppehåll en tisdag innan den stora finalen med Alla Pensionärers Dag den 1 augusti. Då med underhållning av bland annat 40 års jubilerande Kentucky. Väl mött då och en fortsatt skön sommar önskas från styrelsen för SKPF Pensionärerna.

Text Britt Wikman Foto Britt Wikman