Månadsmöte 20 oktober

| 25 oktober 2021

Medlemsmöte på Café Skomakaren

Ordförande Lars Berggren hälsade 41 medlemmar och gäster välkomna och informerade sedan om Pensionsmyndighetens digitala information om hyrestillägg som pågår varje måndag, tisdag kl 13 och torsdag kl 20  fram till 29 december.

Han talade också om att den kostnadsfria motionssimningen på Moliden har startat och sker varje måndag kl 14.00, till  och med 20:e december.

Därpå besöktes mötet av Cameron Ross från ABF som pratade om studiecirklar och hur dessa kan startas upp med hjälp av ABF.

Anders Juviken tog upp intresseanmälan för en studiecirkel om metrologi.

Säkerhetsombudet Roger Holmgren pratade sedan om hur viktigt det är att använda reflexer och dubbar nu när vintern är på gång.

Det är också viktigt att inte ha de tjocka vinterjackorna knäppta då man sätter på sig bilbältet. Detta för att minimera skador på magens mjukdelar vid en eventuell olycka.

Sedan serverades kaffe och smörgås.

Efter kaffet var det dags för Gunilla Olsson och Toivo Stark att berätta och visa bilder från etapp 4, av deras seglats med sin segelbåt KvastHilda. Denna etapp gick från Vardö vid ishavet och ner efter Norges kust och avslutades i Ålesund Norge.

De visade många fina bilder och berättade om sina intryck som var mycket uppskattat.

Som vanligt avslutades mötet med dragning av lotteriet som Ulla och Dan-Axel Wallerman anordnat.