Rapport från årsmötet 2018

| 3 mars 2018

Vi har har nu haft vårt årsmöte för 2018. Vi höll till på Knotgården, en lokal som vi alla trivs i och som ligger mitt emellan våra kommuner.

Vi var 48 medlemmar som samlats det är jätteroligt att så många kommer, än så länge får vi plats. Vår underhållning för dagen var Plus 55 från Borlänge.

Vi började mötet med en parentation. Sedan följde sedvanliga årsmötesförhandlingar. Ordförande för årsmötet var Karin Sund och sekreterare Anne-Marie Andersson. Budget och verksamhetsplanen godkändes och revisorerna gav styrelsen förnyat förtroende ett år till.

Sedan var det dags för val. Louise Johansson fick förnyat förtroende som ordförande så även ord. ledamötena Ingrid Fyhr , Gunilla Olsson som omvaldes och Christina Lundgren nyval. alla på 2 år. Styrelsen utökades också från 7 till 9 ledamöter varav en plats är vakant . Styrelsen fick i uppdrag att under året försöka hitta någon som sedan kan väljas på höstmötet. Styrelsen gav också information från KPR;s möten i både Rättvik och Leksand och övirg information om kommande aktiviteter.

Efter detta var det så äntligen dags för fika och den numera obligatoriska semmelfrossan. Till kaffet släpptes Plus55 loss och underhöll oss samt lät oss även komma i form med ett allsångs potpurri. Efter underhållning och fika var det dags för dragning av lotteriet. ABF hade också ett bokbord med fina böcker till ett bra pris.

Så var årets årsmöte till ända och vi gick hem med en fin känsla av gemenskap.

Text Louise Johansson