Jullunch Kumla

| 9 december 2019

Välbesökt jullunch

Jullunchen i Kumla Folkets hus den 2 december lockade hela 116 personer. Jonny ” Kungen” Fagerman som skulle uppträda  sjuk i sista stund men då kom Peter Karlsson in som en räddande ängel. Han bjöd på både “gamla godingar” julsånger och trumpetspel inför en nöjd publik. Efter att alla hälsats välkomna var det dags att smaka av maten som dukats upp av Folkets hus trevliga personal. Man fick åtnjuta skinka, Jansson, köttbullar och mycket mera och alla lät sig väl smaka.

När mat och underhållning avslutats tog Christer Eriksson till orda med lite råd om vad man bör tänka på inför vinter och jul som t.ex att använda broddar och inte glömma släcka ljus. Han bjöd också på roliga julklappsrim.

Tre medlemmar som var på ett medlemsmöte för första gången hälsades extra välkomna med var sin liten gåva innan det var dags för de avslutande lotteridragningarna. Förutom dragning i dagens närvarolotteri var det också dragning i säsongens närvarolotteri. Där var vinsterna presentkort på 50, 100 & 250 kr. En medlem hade turen att vinna både första och andra pris där. Till år- och ringlotterierna  hade Lars Persson tillverkat grantomtar som blev mycket populära vinster. När dragningarna var gjorda var det dags att tacka alla närvarande och önska dem God Jul och Gott Nytt År med hopp om återseende den 10 februari.