Medlemsmöte 3/10

| 17 oktober 2022

Höstmöte Kumla 3/10-2022

Avdelningen hade den 3 oktober sitt höstmöte i Kumla med 70 närvarande medlemmar. På mötet lades styrelsens förslag till verksamhetsplan, budget och styrelsearvoden fram för godkännande av mötet. På grund av att allt i samhället blivit så mycket dyrare så lades även ett förslag om höjning av medlemsavgiften till avdelningen med 10 kr fram. Även detta blev godkänt av mötet. Förbundet höjer också sin avgift med 15 kr men inte distriktet. Detta gör att totala medlemsavgiften för 2022 kommer att bli 220 kr.

Mötesdeltagarna bjöds på underhållning  med  en blandad repertoar av sång och musik av den populäre Jonny Fagerman innan det var dags för kaffe och smörgås. Vi hade glädjen att hälsa 3 medlemmar som var på ett medlemsmöte för första gången välkomna. Ann Larsson tog med tanke på den pandemin vi genomgått upp frågan om vad medlemmarna saknat från avdelningen under den tiden. Hon undrade också om det finns ett intresse för att starta en cirkel för att tänka ut hur vi ska agera om något liknande händer igen. Det finns även en möjlighet att starta en cirkel i data-& telefonkunskap med Christer Eriksson som ledare.

Mötet avslutades med dragning på deltagarlotteriet och år-lotterna där vinsterna var fina höstblommor. Alla hälsades därefter välkomna till nästa möte den 7 november i Equmeniakyrkan Hallsberg.