Medlemsmöte 6/5 Kumla Folkets hus

| 10 maj 2019

Den 6 maj hölls medlemsmöte i Kumla Folkets hus. Många medlemmar slöt upp för att bla lyssna på Kvarngårdskören under ledning av Kristina Algotsson. Efter fikat informerade ordföranden i Osteoporosföreningen Britt Magnusson tillsammans med Birgit Johansson om osteoporos (benskörhet). Ett intressant föredrag som visade på att troligen många fler än man tror är drabbade av benskörhet. Kvinnor är överrepresenterade.

Christer Eriksson talade om hur utsatt man är när man cyklar och vikten av att använda hjälm. Han tog också upp telefonsamtal om ID-kapning. Han rådde medlemmarna om att lägga på luren då ett avtal med dem blir mycket dyrt och att man redan har det skyddet i Folksams försäkring.

Information gavs om Medlemsresan till Lidköping i augusti där endast 4 platser återstår och Svartå dagen som i år firar 10 år och därför bjuds deltagarna på gratis buss dit.

Efter en trevlig och givande dag där även lotteri med fina vinster ingick hälsades alla välkomna till sommarlunchen i Vretstorp 3 juni.