Säsongsavslutning

| 6 december 2022

Jullunch Folkets hus Kumla 5/12

Efter att ordföranden hälsat alla 90 gäster  välkomna fick de ta för sig av den uppdukade jullunchen, ordnad av Folkets hus personal. Det som bjöds var sillar, ägghalvor, skinka, Janssons frestelse köttbullar och korv med mera. Alla lät sig väl smaka och verkade väldigt nöjda. Kaffe med pepparkaka fanns också att avsluta lunchen med.

Lotta Martinsson, (en populär underhållare) underhöll med julsånger och lite annan blandad musik. Hon fick även alla att resa sig och röra på sig till “Let´s twist again”. Det behövdes efter julmaten och blev uppskattat.

Bildspel från årets SKPF-resor visades på en storskärm.

När Lotta haft sitt uppträdande var det dags för att hälsa 2 st medlemmar som var på ett medlemsmöte möte för första gången välkomna med en liten gåva. Dagen avslutades sedan med lottdragningar. Först var det dragning på dagens närvarolappar sedan på årlotteriet där det förutom fina julblommor fanns möjlighet att vinna en grantomte gjord och skänkt av Lars Persson. Dragningen på säsongens närvarolappar gav 3 st vinnare presentkort på vardera 50,100 0ch 200 kr.

Hans Palmqvist bjöd in till att prova på bågskytte och äta smörgåstårta efter helgerna. Mötet avslutades sedan med att alla  tackades  för deras närvaro och önskades god jul och gott nytt år med på återseende på medlemsmötet i februari.