Semmelfest adv 80

| 6 mars 2020

Medlemsmöte i Kumla den 2 mars

Medlemsmötet i Kumla Folkets hus samlade drygt 80 medlemmar. Efter att alla hälsats välkomna blev det information om Brottsofferjouren av Helena Bandh. Hon berättade hur de ställer upp som hjälp och stöd för brottsoffer och även för anhöriga till dem som begår brott. De kan vid behov även ordna kontakter till professionell hjälp. Brottsofferjouren ställer också upp som vittnesstöd vid rättegångar om sådant behövs. Man kan bli medlem hos dem och får då tidningen Brottsoffer som ges ut med några nummer per år.

Ukulelegänget underhöll sedan med medryckande spel och sång innan det efterlängtade kaffet med semlor serverades. Semlorna som många uttryckte “var de godaste de ätit” kom från Folkets hus café.

När fikastunden var över tog Christer Eriksson till orda. Han återkopplade till Helenas information om Brottsofferjouren och påminde också om vikten av att ha appen 112 i sin telefon.

Årets dagsresa presenterades igen och det var många som anmälde sig till den. Därefter delades 2020 års program ut innan det var dags för lottdragning och avslutning av en trevlig sammankomst.