Årsmötet den 14 juni.

| 16 juni 2021

Den 14 juni kunde vår avdelningen äntligen hålla sitt årsmöte, därtill i en grönskande utemiljö på Gammlias dansbana.

Ett 30-tal medlemmar infann sig på Gammlias dansbana när SKPF avd. 45, hade kallat till ett försenat årsmöte den 14 juni. Alla satt ordentligt utspridda på dansgolvet och tack vare högtalare kunde alla göra sig hörda.
Ordförande Annette Sandgren hälsade alla välkomna innan årsmötet öppnades. Första punkt var parentation för de medlemmar som avlidit under året och avslutades med en tyst minut. Till årsmötesordförande valdes Harriet Hedlund, regionpolitiker, och till årsmötessekreterare Görel Lindahl.
Verksamhetsberättelsen speglade en verksamhet som påtagligt decimerats av de restriktioner som följt på corona-pandemin från början av året. Valproceduren var väl förberedd och snabbt avklarad trots byte av ordförande. Till ny ordförande valdes tidigare vice ordförande Barbro Kjellberg.

1
Efter årsmötet bjöd föreningen på hembakat fikabröd till mötesdeltagarnas medhavda kaffe/the/dryck. Solen lyste, fåglarna kvittrade och de flesta dröjde sig kvar en god stund för att äntligen få umgås med varandra på ett nästan alldeles vanligt sätt.

Text Görel Lindahl Foto Gunny Blomgren och Görel Lindahl